piotrekrkk Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Mam pytanko odnośnie lamp tylnych, czy ktoś potrafi zlokalizować w ETKA nr zaślepek które przychodzą na tylne lampy, dokładnie chodzi mi o zaślepienie otworów zaznaczonych na zdjęciach poniżej. Z góry dziękuję. Ewentualnie jak to powinno wygladać? Bo coś mi tu nie pasi z tymi lampami.
steve69 Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Wygląda, jakbyś miał oderwany/odcięty kawałek plastiku/gumy (ten zaznaczony żółtą linią). Tak jest u mnie: -- Pozdrawiam. Sławek
nastradamus Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 ta guma (uszczelka) jest integralną częścią lampy, i jest przyczepiona na wcisk, wydaje mi się że osobno tego się nie dostaniesz
piotrekrkk Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Opublikowano 18 Lipca 2012 Czyli wyglada na to, że ktos sobie zaiwanił "drobną" część lampy, dzięki steve69 za foto. nastradamus, tak właśnie myślałem tylko chciałem sie mylić . No cóż, czeka mnie rzeźba, ewentualnie polowanie na rozbite lampy bo brakuje mi tego z dwóch stron. Dzięki za nakierowanie, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi