trekpio88 Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 jak w temacie. czy tym Vas dam rade zrobic logi statyczne i dynamiczne??
przemik Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 VAS nie ma mozliwosci logowania ... czyli zapisywania parametrów pracy silnika w funkcji obrotów... pod tym wzgledem VCDS go miażdzy. Ale sprytny diagnosta moze ocenic wyniki... ONLINE... łatwo wtedy o bład lub przeoczenie...
spanky Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 VAS nie ma mozliwosci logowania ... czyli zapisywania parametrów pracy silnika w funkcji obrotów... logowac mozna statycznie i dynamicznie ... niestety zapisywac nie mozna ... tylko podglad w czasie logowanie ...
trekpio88 Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Opublikowano 19 Lipca 2012 a powiedzcie mi gdzie w tym vas-ie trzeba sie ''odnaleźc'' żeby te logi zrobic?? gdzie wejśc co i jak??
przemik Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Rzuc okiem tutaj... .: AUDI KLUB POLSKA :. • Zobacz wątek - VAS 5054a / VAS5051B/52/52A/6150 [VAS trafia pod strzechy] nie wiem czy rozumiecie slowo "logowanie" ale ja uwazam ze to urządzenie takiej mozliwości nie ma... podglądanie parametrów pracy "online" to nie jest logowanie
Rekomendowane odpowiedzi