Icetruckkiller Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Moje koncowki wydechu wygladaja mniej wiecej tak jak na tym zdjeciu (sa skierowane szpetnie w dol) Co z tym zrobic? sa jakies nakladki/koncowki pasujące na to? czy moze trzeba je uciąć i wlozyc koncowki nowe a moze jakis inny pomysl? brzydko to wyglada
Icetruckkiller Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Opublikowano 19 Lipca 2012 no ale te fabryczne dość wystają wiesz jak kupie koncowki i przyspawam to będzie widać te fabryczne i tak
Kowi87 Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 myślałem że to logiczne obciać stare wspawać nowe
junior_tdi Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Moje koncowki wydechu wygladaja mniej wiecej tak jak na tym zdjeciu (sa skierowane szpetnie w dol) http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/af/Audi_A4_B5_Avant_rear_20080711.jpgCo z tym zrobic? sa jakies nakladki/koncowki pasujące na to? czy moze trzeba je uciąć i wlozyc koncowki nowe a moze jakis inny pomysl? brzydko to wyglada wejdź w dział Moja A4 i zobacz jak można za grosze fajnie to zrobić, bo w co trzeciej jest to ogarnięte ---------- Post dopisany at 13:49 ---------- Poprzedni post napisany at 13:48 ---------- i na litość boską zdejmij ten znaczek S-LAJN
speed22 Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Niżej jest temat o końcówkach zobacz sobie tam. Wystarczy kupić końcówki, przyciąć fleksem stare i dopasować 30 minut pracy
Rekomendowane odpowiedzi