MALY A4 Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 KOLEDZY , ROZEBRALEM TUNEL , SCHOWEK I PLASTIK POD KIERA ORAZ TE PLASTIKI BOCZNE POD JEDNYM Z NICH SA BEZPIECZNIKI . POD TUNELEM ODPIELEM PARE WTYCZEK OD ZAPALNICZKI , PODLOKIETNIKA STEROWANIA NAVI OD POPIELNICZKI I TAKA MALA WTYCZKE Z TYLU TUNELU . POSPINALEM SPOWROTEM I NIC NIE DZIALA ..... JAK BY WOGOLE PRADU NIE BYLO , KATROLKI SIE PALA ALE KAPUTER NIC NIE WYSWIETLA , RADIO TEZ NIE DZIALA ANI STEROWANIE SZYB .... TYLKO COS TYKA TAK JAK BY JAKIS BEZPIECZNIK ???? POMOCY BO WCALE SIE NA TYM NIE ZNAM ! Nie pisz DUŻYMI literami!!! * Moderator
Wąski Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 Kolego piszemy małymi literami [br]Dopisany: 21 Maj 2008, 22:23 _________________________________________________a na pewno wszystko pospinałeś do kupy?
MALY A4 Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Opublikowano 21 Maja 2008 To akurat nie jest teraz moj najwiekszy problem kolego . [br]Dopisany: 21 Maj 2008, 22:25 _________________________________________________Wszystko co do joty , sprawdzalem z 10 razy . Nic nie dziala nawet swiatla sie nie pala ....
MALY A4 Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Opublikowano 21 Maja 2008 nie nie odpala .... totalna cisza nic sie nie dzieje tak jak by pradu nie bylo
Wąski Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 ja jak robiłem szyby starczyły cztery godziny :gwizdanie:
MALY A4 Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Opublikowano 21 Maja 2008 myslisz ze to moze byc to ? kurcze moze masz racje , swiatelko w radiu tak ledwo mryga ale sie nie zapala miga mi ciagle katrolka od recznego ale kaputer powinien sie chyba wyswietlic cokolwiek
Wąski Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 Od prostych rzeczy należy zacząć a potem się martwić , sprawdz ,powodzenia :th:[br]Dopisany: 21 Maj 2008, 22:52 _________________________________________________widzisz i już ostrzeżenie o pisaniu dużymi literami
MALY A4 Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Opublikowano 21 Maja 2008 masz racje . jutro go sprawdze ale jak nie to to sie pochlastam . mam jeszcze jedno pytanko do ciebie ... nie wiesz czy mozna przelozyc ten nowy zderzak z duzym grilem do naszego autka . wiem ze trzeba bedzie troche przerobic ale chodzi mi czy sa tej samej szerokosci kurcze .[br]Dopisany: 21 Maj 2008, 22:54 _________________________________________________wiem miales racje .... dzieki nie gniewaj sie za ten moj tekst . mam zly dzien
Wąski Opublikowano 22 Maja 2008 Opublikowano 22 Maja 2008 pisz już na prv [br]Dopisany: 21 Maj 2008, 23:00 _________________________________________________zamykamy odpalone akumulator
Rekomendowane odpowiedzi