Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Różnica w fotelach przednich A4B5 i A6 krótkie pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :hi: szybkie pytanie czy podejdzie skóra z foteli przednich od A6 do A4B5 moje skóry są z przodu zniszczone a na alegro znalazłem akurat tylko przednie też skóra Beżowa-Ecrue tylko moje są kubełkowe podgrzewane ,mają poduchy i elektryczne lędzwie a te chyba tylko tyle że skóra jasna w kubełkach chyba jak moja ,wymienił bym sobie same siedziska , jeśli się nadadzą to poproszę gościa o więcej fotek u mnie wyposażenie BL niżej link d aukcji

AUDI A6 KOMBI FOTELE SKÓRZANE (2490487113) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i czy opłaca się za tą cenę sam przód :eusathink:

Opublikowano

Podobno po małych przeróbkach fotele przednie podchodzą :whistling: cena jeśli stan dobry to nawet niczego sobie moim zdaniem, nie dało by cie tak zrobić, że same pokrowce zmieniasz z foteli? żeby nie rzeżbić za bardzo.

Opublikowano
  • Autor

chciałem wymienić same pokrowce (skóry) na te w lepszym stanie ale czy siedzisko jest takie same szerokie i długie w A4B5 i A6 ? link wyżej do aukcji , to samo z oparciem :whistling: czy da się wymienić, ale jeśli dam radę w domowych warunkach przerobić mocowania z tych od A6 (tam widziałem elektryczną regulacje) u mnie poduchy i podgrzewanie już by był fajny fotelik w kremowej skórce to mógł bym spróbować

pytanie tylko czy tak można :decayed:

Opublikowano

Można. Trochę przeróbki i masz całe fotele z pełną elektryką z c5.

Opublikowano

Panowie..zapomnijcie o podmianie pokrowców z C5 do B5. Kubły z C5 są szersze :wink: U mnie w C5 czuje się jak na tronie natomiast jadą w kubłach B5 to jakbym na nocniku śmigał :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ale przednie fotele (kubły) po przeróbkach jak wyżej pisałem da się wsadzić? niezłe ceny na allegro są za elektrycznie sterowane z poduchami :wink: może by tylko przód wsadzić?

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

a konkretniej co trzeba przerabiać w fotelach a6 do b5? prowadnice pasują?, zaczep z przodu nie jest tak jak w b5 ? fotka spodu a6/b5 by tu sporo wyjaśniła bo trudno mi trafić fotele skórzane ecru do swojej b5 może warto się pobawić w przeróbkę i jak pózniej przy regulacji/użytkowaniu czy o nic nie ociera itp. Może wiecie ewentualnie od jakich modeli można przełożyć same skóry z przodu od a3 lub b6 ??