michalex Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Mam problem i to niemały:facepalm: a konkretnie, nie wiem co się stało, ale od wczoraj nie działają mi światła mijania...cała reszta działa tzn. tył, długie, kierunki i przeciwmgielne. Bezpieczniki wszystkie są całe, żarówki nie przepalone, na fis-ie nic nie pokazuje, włącznik świateł - wygląda że jest ok. Już nie mam pomysłów co może być Miał ktoś z Was coś podobnego?? Proszę o pomoc......
Danek75 Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 A próbowałeś lekko cofnąć kluczyk w stacyjce? Może to wina kostki stacyjki....
michalex Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Opublikowano 25 Lipca 2012 A próbowałeś lekko cofnąć kluczyk w stacyjce? Może to wina kostki stacyjki.... dzięki za podpowiedź, nie próbowałem, ale spróbuję. Wydaje mi się że też to może być włącznik świateł, tylko nie wiem jak go mogę sprawdzić... Jeszcze przycodzi mi na myśl MCE, pytanie gdzie on jest???
Danek75 Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 No najprościej - podjechać do kogoś lub na szrot i na próbę podmienić.
Rekomendowane odpowiedzi