nicko999 Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 Witam mam do was takie pytanie zastanawiam się nad zakupem żarówek na przód osram tylko tak h1 na pewno cool blue intense(legalne) a h7? też cool blue intense? czy może night break? chodzi oto by fajnie sie to zgrało.Nie bd czasmi do kitu jak bd h1 i h7 cool blue? ---------- Post dopisany at 17:55 ---------- Poprzedni post napisany at 16:48 ---------- odpowie ktoś?
PiterA4 Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 osram night braker polecam z czystym sumieniem dlugo swieca cena w miare i dobre swiatlo:wink:
nicko999 Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Opublikowano 25 Lipca 2012 a te Osram cool blue? jest jakaś poswita niebieskiego leciutka chociaż?
swiezak84 Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 po co? tez mam te night breaker i niebieska poswiata nie jest do niczego potrzebna
graba83 Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 Dokładnie rok temu miałem okazję sprawdzenia na swojej a4 b5 H4 nightbreakery z osram i jestem mega zadowolony do tej pory- szczególnie po zmierzchu. Każdy wie jakie są żarówki H4. Osobiście widziałem jak koledzy na B5 polifcie zamontowali nightbreakery i tungsramy +90 podobno i wyglądały prawie taksamo. Jak chcesz mieć poświatę to kup sobie tańsze z jakąś dziwną folią i masz pozamiatane. Ale jak dobre światło po zmierzchu z żarówki to wybrałbym te osramy ze sklepowej półki lub budżetowe ze stacji benzynowej tungsramy.
Rekomendowane odpowiedzi