Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Panel klimatronika czy będzie pasować? PILNE PILNE PILNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

W tym przypadku "polift" masz na myślisz I i II lift?

Opublikowano

Przerabiałem ten temat,jak kupiłem autko miałem panel klimatronika z polifta ,który sterawał wszystkimi klapkami,ogrzewaniem ale nie załączał klimy.Panel z numerami 8LO nie załączy klimy w przedlifcie muszą być numery początkowe 8DO 820.Na allegro jest magik co ponoć wgrywa nowe oprogramowanie do klimatroników poliftowych i wszystko śmiga,miałem wysłać ale dorwałem panel do swojego auta i wszystko działa.Może kolega Tom A4 ma właśnie taki panel i mu śmiga.U Mnie został ten sam panel na diodach i niestety nie załącza klimy może go kiedyś wyślę.

Opublikowano

Tak, przedlift to od 95 do około połowy 97, potem już zaczęli zmieniać czyli tzw. I lift ale to robili stopniowo, właściwie lift to dopiero w 1999-2001

---------- Post dopisany at 18:16 ---------- Poprzedni post napisany at 18:14 ----------

i przede wszystkim instalacja się zmieniła i całe sterowanie właśnie w 97

Opublikowano
  • Autor

Właśnie klient też mi mówił, że wszystko działa, tylko nie załącza klimy :)

Opublikowano

w moim przypadku wrzystko smiga tak jak już napisalem darkodgcs nie możliwe bo poprzedni klimatronik miałem 8L0 820 043 D i padł w nim wyświetlacz a że miałem dawce na części z 98 r to poprostu wymontowałem z niego i zamontowałem w swoim i nic nie było programowane

---------- Post dopisany at 19:29 ---------- Poprzedni post napisany at 19:22 ----------

montując konsole poliftową w przedliwcie nikt nie zmienia instalacji a klimatronik działa

---------- Post dopisany at 19:34 ---------- Poprzedni post napisany at 19:29 ----------

tu jest opis i http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-b5-zmiana-tunelu-liftu-poliftowy-123559/ jedyne co zmienił to podświetlenie i załączanie sprężarki

Opublikowano
  • Autor

Sprawdziłem, panel powyżej 95 roku nie działa w 95r, musi być 95r i tyle. Tom, cyknij tam kiedyś przy okazji jak wygląda Twoja kostka i kolorystyka kabelków :)