Tommy Gun Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Witam, mam do wymiany plecionkę w swoim AFN. Byłem u swojego stałego dostawcy części i powiedział że nową może dobrać tylko wtedy jak przywiozę do sklepu starą a on weźmie wymiary. Chciałbym to jednak załatwić sprawnie bez latania przez pół miasta. A więc: - Jaki wymiar, nie wiem - długość, średnicę powinna mieć nowa plecionka ?? - Czy jest ważne jakiej firmy będzie ?? Może ktoś polecić coś porządnego ?? Z góry dziękuję za pomoc.
bialy986 Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 100 x 55 mm.Jeśli chodzi o firmę to np.Bosal,Fisher Automotive One.
fenix_ Opublikowano 29 Lipca 2012 Opublikowano 29 Lipca 2012 wymiar jak kolega wyżej napisał, ja polecam Bosala i Fishera...
Tommy Gun Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Opublikowano 30 Lipca 2012 Ok dzięki wielkie za poradę, jutro zamawiam Bosala. Wreszcie skończą się te denerwujące wibracje które i tak zmalały po wymianie gumowych podwieszek.
Kristoph Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Czy to AVG to są te same wymiary plecionki zaraz za turbiną ?
kuzarek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zmierzyłem ori i kij prawda . Wymiar 55x120 . Nie wprowadzajcie ludzi w błąd bo to nieładnie:kox:
Rekomendowane odpowiedzi