Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zadrapanie co zrobic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki kawałeczek to sam co najwyżej możesz sobie lakierem w sprayu pomalować. Lakiernicy raczej się nie bawią w punktowe malowanie. Napewno cały element lakiernik Ci może pomalować. U mnie koszt zderzaka to ok. 300-400 zł. Kredka jest raczej do maskowania rys.

Opublikowano

albo w ogole to olej, albo zaprawka

Opublikowano

Albo kup sobie taki malutki lekierek w pojemniczku jak lakier do paznokci, u mnie gosc w sklepie ma ale do fiata, chociaz ja bym sie nie przeujmowal i kupil podobny kolor i zamalowal, tak by nie bylo widac.

Opublikowano

Lakier zaprawkowy i nie będzie się tak rzucać w oczy. Kredki to są dobre do malowania dla dzieci. :wink:

Tutaj możesz kupić gotowca: Lakier zaprawkowy Auto K do Volkswagena i Audi.

Jeżeli nie mają w gotowcach Twojego lakieru to Ci dorobią po kodzie w jednym z tych zestawów: Zaprawki lakiernicze

Jak dla mnie przy takich cenach to lepiej poświęcić trochę czasu i zrobić to raz, a porządnie niż bujać się z kredką która tylko coś tam zamaskuje i da krótkotrwały efekt.

Opublikowano

Kod koloru we wlepce w bagażniku. Dorobić w lakierni lub kupić na allegro, zamalować i głowy sobie nie zawracać. Jak kiedyś też każdą ryskę i obicie po kamyku malowałem skrupulatnie, ale do czasu.... jakiś de.il mi przerysował pół samochodu i moje wysiłki poszły na marne bo i tak malowanie u lakiernika było. nie mówię, żeby nie dbać o auto, ale to na zderzaku, rdza tego nie zeżre.