mar_92 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Jak w temacie,czy był ktoś w heide park germany -proszę o jakieś opinie, bo mam zamiar się wybrać Czy wystarczy jeden dzień? czy lepiej dwa dni
melman_zyrafa Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Znajomi byli. Lepiej 2 dni. Podobno za***iście. Tylko lepiej szukać hotelu dalej bo mniejsze ceny a dojechać to podobno nie jest duży problem.
mar_92 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Tak myślę żeby jechał na dwa dni i raczej w tygodniu nie w weekend Ja polecam Legoland w Billund-Dania , jak ktoś ma dzieci to naprawdę warto
LubieTo Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 ja od siebie polecam disnayland w paryzu tez wARTO pojechac i spedzic milo czas
marianek Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Byłem kilka razy naprawdę polecam co roku park się powiększa. Latem jak jest ciepło wodne atrakcję mają takie kolejki że możesz się długo naczekać. Lepiej jechać w ciągu tygodnia bo w weekend pewnie będą tłumy, więc wtedy jeden dzień może nie starczyć. Ogólnie jest to chyba najlepszy park rozrywki w Niemczech, a 150km od parku masz Wolfsburg i fabrykę VW z AutoStad www.autostadt.de
mar_92 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Byłem kilka razy naprawdę polecam co roku park się powiększa. Latem jak jest ciepło wodne atrakcję mają takie kolejki że możesz się długo naczekać. Lepiej jechać w ciągu tygodnia bo w weekend pewnie będą tłumy, więc wtedy jeden dzień może nie starczyć. Ogólnie jest to chyba najlepszy park rozrywki w Niemczech, a 150km od parku masz Wolfsburg i fabrykę VW z AutoStad www.autostadt.de Tak zrobie i pojade w tygodniu, wielkie dzieki
Rekomendowane odpowiedzi