emarsky Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Witam, Jestem nowicjuszem na forum jak i w obsłudze technicznej mojej Audi. Poprzednio posiadałem samochód bez komputera więc za bardzo mnie to nie interesowało. Z tego co zdążyłem zauważyć ani rusz bez VAG'a ;/ Zamierzam kupić taki sprzęt, ale kompletnie nie wiem jaki i gdzie ;/ Nauka obsługi pójdzie już z górki, jestem z reguły osobą, której przyswajanie wiedzy idzie łatwo Auto to: A4 B5 1998 TDi 110KM AFN Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi, Paweł 1
DragonGTI Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Polecam ten : Viaken.pl: Viaken - elektronika dla motoryzacji Zamawiasz, robisz przelew i czekasz na kuriera. Kupiłem taki i jestem bardzo zadowolony, cena wiadomo ale po 2 dniach był kurier z przesyłką. Do tego masz roczną darmową możliwość pobierania najnowszych aktualizacji programu.
emarsky Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Nie ma możliwości kupienia samego Kabla-interfejsu taniej? Cena powala
prezesik18 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zwykły kabelek do twojego auta wystarczy: Viaken.pl: Viaken - elektronika dla motoryzacji Sam robiłem zakupy u Viakena i jest dokładnie tak jak opisuje kolego wyżej. Nie kupuj na allegro bo czesto tam są chinskie podróby.
danu44 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Polecam ten : Viaken.pl: Viaken - elektronika dla motoryzacji Sorry Piotrze, ale polecasz laikowi do amatorskiej diagnostyki sprzet za 1760 zl.... Zwykły kabelek do twojego auta wystarczy:Viaken.pl: Viaken - elektronika dla motoryzacji Sam robiłem zakupy u Viakena i jest dokładnie tak jak opisuje kolego wyżej. Nie kupuj na allegro bo czesto tam są chinskie podróby. No tak ten juz jest znacznie lepszy, ale to tez chinski produkt... A tu jest na allegro bardzo dobry produkt polskiej firmy sprzedawany wlasnie przez Viaken NAJLEPSZY interfejs USB VAG KKL we wtyku OBD2 PL (2556604334) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Od razu napisze... mam oba i wiem co jest za roznica.... Oraz osobiscie bylam w Krakowie w firmie Viaken, po zakup. Wiec sobie porozmawialam z Panami z Viaken. A oprogramowanie to VAG-COM 311.2 http://a4-klub.pl/diagnostyka-vag-32/tdi-diagnostyka-aktualizacja-30-vii-2008-a-12031/
awt Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 ja używam tego: Viaken.pl: Viaken - elektronika dla motoryzacji plus vag-com 311.2 i działa z passatem b4 '95 1z, a4 b5 afn '96 i a3 '99 w benzynie, wiec tak do domowego użytku mi wystarcza edit: to jest ten sam co kolega wyżej podał, wcześniej nie zerknąłem w linki osobiście polecam.
Rekomendowane odpowiedzi