chrisnetpl Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Witam, borykam się aktualnie z dwoma problemami: 1. Nie działa mi kierunkowskaz 'w prawo'. Jeżeli włączę go na stałe w prawo do zachowuje się różnie: daje sygnał najczęściej w lewo później w prawo. Dodam że w lewo działa bez zarzutów, krótkie sygnały w prawo i lewo także działają poprawnie. Problem może być z manetką czy z czymś innym? 2. Przestała mi działać prawe światło przeciwmgłowe. Żarówki jak i gniazda końcowe są sprawdzone i działają poprawnie. Proszę o pomoc, gdzie szukać usterki :-) Pozdrawiam.
wrclaguna Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Do sprawdzenia manetka mozliwe że cos nie łaczy do Modułu Kierowniczego. Jezeli chodzi o przeciwmgielnlą prawą to w twoim roczniku chyba nie bedzie działac (prawa na wersje z wysp ) .
chrisnetpl Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Czyli znów trzeba manetkę wyciągać :-) Zapomniałem dodać że przednie przeciwmgłowe mi nie działają (prawa) ;-) bo jeżeli chodzi o tylne to masz racje
Rekomendowane odpowiedzi