Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Żarówki LED do postoju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pyatnie czy może ktos kupował żarówki ledowe do B5 po lifcie do postoju. żależy mi żeby równomiernir świeciły na biały kolor i żeby fajnie się zgrywało z xenonem. Na allegro pełno tego ale może ktoś ma sprawdzone

Opublikowano

polecam tego sprzedawce i te żarówki obecnie mam polifty lampy ale miałem i w przedliftowych tez od niego tylko inne mocowanie trwałe co najważniejsze a do tego nie świeca na niebiesko bezczelnie jak większość ledów tylko weź sobie białe > SUPER WHITE - SUPER BIAŁE <

POSTOJÓWKI SMD LED HIPOWER W3W W5W T10 EFEKT XENON (2569984895) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Mam u siebie postój H6W niewiem czemu

Kupiłem takie żarówki

Żarówka LED BaX9S 5 SMD H6W 5SMD 5050 postojówki!! (2547395322) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

I jak dla mnie to jest beznadzieja one nawet nie świecą na niebiesko tylko jakoś tak na fioletowo

Ma ktoś kontakt na fajne żarówki H6W w kolorze ciepłym białym najlepiej 4300K żeby fajnie się komponowały z ori xenonem

Będę wdzięczny za pomoc

Opublikowano

H6W masz z tego wzgledu ze masz ori lampe z ori xenonem :-)

Ja posiadam te - CAN-BUS LED H6W Bax9s 5xSMD auta z komp. MEGA MOC (2589463490) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

posiadam je od 3 miesiecy, swieca naprawde mocno, kolor jest bialy, podchodzacy lekko pod niebieski (jak kazda) - bo tez nie przepadam za tymi 'fioletowymi', az dziwie sie nie ktorym ze jezdza z takimi, miskow u nas to az razi w oczy.

No i maja CAN BUS, nie ma bledow o przepalonej zarowce

Opublikowano

a masz może jakieś fotki jak to wygląda na aucie?, bo powiem Ci że tak zraziłem się tymi fioletowymi że masakra. W niektórych autach widziałem takie ciepłe białe diody i to dla mnie jest efekt docelowy, tylko niewiem gdzie takie żarówki kupić

Opublikowano
a masz może jakieś fotki jak to wygląda na aucie?, bo powiem Ci że tak zraziłem się tymi fioletowymi że masakra. W niektórych autach widziałem takie ciepłe białe diody i to dla mnie jest efekt docelowy, tylko niewiem gdzie takie żarówki kupić

Jasne, dzis okolo 23 zapodam fotki :-)

Opublikowano

spoko nie pali się ;)

Ja zrobiłem fotkę jak to wygląda u mnie na fotce nie wygląda źle, dużo bardziej tragicznie widać to w dzień. Spóbuję jeszcze zrobić fotkę za dnia

1008832u.jpg

Uploaded with ImageShack.us