Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik w Wieluniu

Gdzie organizować spoty-GŁOSOWAĆ 71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie organizować spoty-GŁOSOWAĆ

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

augustA4 fajnie że będziesz bo B7 I B8 bardzo mało przyjeżdża.

A jak twoja B7-ka się kręci?

Opublikowano

augustA4 fajnie że będziesz bo B7 I B8 bardzo mało przyjeżdża.

A jak twoja B7-ka się kręci?

Narazie śmiga bez problemów. Przejechałem 21 tys bez problemów. :good:

Jest kilka rzeczy które musze zrobić tj. tarcze+klocki, czyszczenie przepływki i takie tam.

Martwi mnie jednak to że czeka mnie wymiana napędu pompy oleju co w BLB jest nie uniknione :confused4:

Opublikowano

a moze by tak bardziej w miejsce znależć miejsce , a nie poza miastem jak nic nie widac. jak w w-ruszowie bylismy to ludziska podchodzili i ogladali, jest taki parking kolo edenu na przeciwko TERIANA tego z zabawkami , powiedzmy z tył muzeum.

wieci zeby wiecej ludzi zachecic ????

Opublikowano

Łukasz masz racje i jestem za,jeżeli jeszcze ktoś to potwierdzi to zmienimy miejsce na 24-ego.

W niedziele ul.Kaliska jest pusta :naughty:

Ja jednak wolę wyrwać się na spota za miasto :)

Opublikowano

Moje czerwone Audi będzie stało na parkingu przed " Boryną" już od 14, ponieważ mam w tym lokalu przyjęcie komunijne mojego wnuka.Pozdrawiam KLUBOWICZÓW

Opublikowano

to jak w borynie impreza, to miejsca wolnego na parkingu pewnie nie bedzie duzo

Opublikowano

to jak w borynie impreza, to miejsca wolnego na parkingu pewnie nie bedzie duzo

No to Boryna definitywnie odpada,na impre nie będziemy się wkręcać.Dzięki marian za info.

Wymyślamy dalej nowe miejsce spotu,jak nic z tego nie wyjdzie to zostanie nam stara poczciwa Ciepłownicza :decayed:

Opublikowano

Mam nadzieję , że moja rodzinna uroczystość nie będzie powodem zamieszania co do spotkania sympatyków A4 z okolic Wielunia. Jestem przekonany, że i miejsce na parkingu się znajdzie, a kawę też będzie można wypić.Myślę że sympatycy czterech kółek na nadwoziu samochodu też by się znaleźli /np -moi synowie/ . Pozdr. Marian.

Opublikowano

Może marian zostanie i Boryna,bo oprócz mnie i Łukasza pomysłami nikt nie tryska :(

Opublikowano

Panowie czy ogródki piwne na rynku są już otwarte? nie wiem bo dawno nie byłem w Wieluniu. Jak tak to może rynek??? Jak dobrze pokombinować to może miejsce na parkingu dla wszystkich sie znajdzie

Opublikowano

Ogródki już są i funkcjonują,ale tam na pewno miejsca w niedziele o 18.00 nie znajdziemy :no:

Opublikowano

wiem jak znaleść miejsce!1 W nocy z Soboty na Niedziele jedziemy i stawiamy słupki że niby roboty drogowe :polew: i w niedziele mamy miejsce :)

Opublikowano

Jest nowy fajny parking koło ratusza na przeciwko ruin :naughty: Może tam,muszę tylko obczaić jak z miejscem w niedziele.[br]Dopisany: 11 Maj 2009, 09:25_________________________________________________

wiem jak znaleść miejsce!1 W nocy z Soboty na Niedziele jedziemy i stawiamy słupki że niby roboty drogowe :polew: i w niedziele mamy miejsce :)

Niezła rezerwacja :polew: może by u burmistrza miejsce wykupić.

Opublikowano

oki!!! dajemy mu flaszke i mozliwość posiedzenia w naszych Audi-kach i będzie miejsce na wszystkie spociki :polew:

Opublikowano

Jak będzie potrzeba to i łapówkę się da :polew:

Dawajcie pomysły na miejsce spotów.

Opublikowano

tam jest tez konkretnie, w cieniu bo drzewka rosna i suki tez sie zakreca bo tam kamery.

to wsumie sa 2 pomysly.

1. parking kolo muzeum

2. parking kolo ratusza

(ogrodki to raczej kicha)