ROGER 1 Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 ===================================================================================================== NASTĘPNY SPOT 11.03.2012r (jak będzie więcej śniegu termin może uledz zmianie na wcześniejszy) godz.16.00 ul. Podwale/Ratusz Mile widziane inne propozycje np: wyjazdy integracyjne,ciekawe miejsca itp. ====================================================================================================== ====================================================================================================== Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex181266 0 Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 czemu nie,jestem za. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROGER 1 Posted May 31, 2008 Author Share Posted May 31, 2008 tylko przynajmniej 10 audiczek :th: i jeszcze trzeba znaleść miejsce :gwizdanie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex181266 0 Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 brat na pewno przyjedzie, to już są trzy. Przecierz są jeszcze jacyś inni właściciele A4-ek z okolic Wielunia. Co do miejsca to proponuje ulice Ciepłowniczą obok ZUGIL-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
audi.wielun 0 Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Pozdro brzoza. :th: Ja się pisze, zresztą brat już wczesniej mnie wymienił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qnie 0 Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Bełchatów tez sie chetnie pojawi :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROGER 1 Posted June 1, 2008 Author Share Posted June 1, 2008 to kiedy i o której Link to comment Share on other sites More sharing options...
audi.wielun 0 Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Datę i godzinę podamy, najlepiej w dzień wolny od pracy. Jeżeli ktoś ma jakieś propozycje niech daje [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2008, 09:32 _________________________________________________Widze że Bełchatów też jest chętny,damy znać!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROGER 1 Posted June 2, 2008 Author Share Posted June 2, 2008 niedziela 7 czerwca godz:17:00 to moja propozycja co wy na to Link to comment Share on other sites More sharing options...
audi.wielun 0 Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Ja się łapie, tylko wyjeżdżam i wrócę w niedziele o 18-tej. Ta godzina mi lepiej odpowiada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qnie 0 Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Jezeli chodzi o niedziele to moze byc :-)) Bede wracal z uczelni (z wrocka) wiec zatrzymam sie w Wieluniu, powinienem zjawic sie ok 18. Napiszcie jeszcze gdzie was znajde Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex181266 0 Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 odpowiada mi termin-niedziela o 18-ej.Miejsce ul.Ciepłownicza-pasuje Wam???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROGER 1 Posted June 4, 2008 Author Share Posted June 4, 2008 mi to odpowiada będę w niedziele o 18:00 na ciepłowniczej :th: Link to comment Share on other sites More sharing options...
audi.wielun 0 Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Ładnie wyszło 08.06.08 niedziela godz 18-ta,ul.Ciepłownicza WIELUŃ SPOCIK. Komu odpowiada niech przybywa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOKIA62 0 Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 no ja bym chetnie przybyl z bratem ale w sobote smigamy do bydgoszczy na drofing a w niedziele nie stety musze isc do pracy ale bracika wysle napewno a nastepnym razem postaram sie pojawic pozdro[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2008, 18:18 _________________________________________________Qnie latwo ich znajdziesz bo jak bedziesz jechal od wrocka to na pierwszych switlach w lewo(skrzyzowanie przy statoilu) dalej jedziesz prosto pod goreczke i bedzie wysoki budynek po lewej stronie z napisem "zugil" izaraz bedzie skrzyzowanie w prawo i dalej prosto i tam gdzes powinni sie oni znajdowac....... pozdro[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2008, 18:22 _________________________________________________a moze zrobimy jakies zrzeszenie posiadaczy A4 z wielunia i okolic??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qnie 0 Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Nokia62 dzieki za info :-)) Postaram sie nie zgubic Link to comment Share on other sites More sharing options...
audi.wielun 0 Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Zrzeszenie jak najbardziej. Chyba czas to rozkręcić. Śmigam AUDI 8 lat,obecna sztuka jak widać A4. :th: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pzemko 0 Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Zapytam kolegi, moze podjedziemy. Bo jestesmy z Lututowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex181266 0 Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 mile widziani wszyscy posiadacze Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROGER 1 Posted June 9, 2008 Author Share Posted June 9, 2008 tyle miało być a było nas trzech A4-kami i kolega A6 troche kiepsko no ale to pierwszy spot mam nadzieje że drugi odbędzie się w szerszym gronie :gwizdanie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts