Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Lakiernik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie do forumowiczów, w szczególności tych z W-wy i okolic. Znacie może jakiś dobry i możliwie tani serwis blacharsko lakierniczy który podreperowałby mojego niuńka? Wczoraj ktoś był na tyle miły i na parkingu przytarł mi konkretnie miesiąc temu kupiony samochód, tak że zdarł mi całkiem sporo lakieru na tylnym zderzaku, porysował prawy tylni błotnik i wgniótł prawe nadkole. Oczywiście ten ktoś nie pofatygował się i nie zostawił swoich namiarów... Jak bym dorwał palanta to pewnie niuniek sam by się wq i przejechał po nim.

Opublikowano

Szukałeś w dziale polecane warsztaty... :cool:

Opublikowano

dobrych i tanich nie ma ! najlepiej się kierować zasadą : jak Ciebie nie masz za dużo pieniędzy, to kupuj to co najlepsze! a w tym przypadku rób tam gdzie robią to znakomicie i za to siebie cenią...

Opublikowano

dobry lakiernik = drogi lakiernik.... za 200 za element to maluja w stodole na śląsku efekt chyba widac.... peirwsza zima i wszytsko leci....

Opublikowano
  • Autor

W takim razie 350 PLN za element brzmi profesjonalnie?

Problem polega na tym, że znalezlem gościa, ktory zrobi mi zderzak tyl i prawy błotnik za 800 PLN. Aso za to samo krzyknelo 2,5 tys. O AC nie ma mowy bo dostane za bardzo w tylek :no:

Opublikowano

na AC stracisz 10% znizki. To chyba lepiej niz wybulic 2500zl czy nawet 800zl? Takie jest moje zdanie.

Opublikowano
  • Autor

Nie do konca. Od przyszłego roku mógłbym miec 60% zniżek, a tak to bede mial 40%. 20% znizek na 2 lata + 10% przez rok (bo w trzecim roku miałbym znowu 50% znizki a nie 60%) to juz zdecydowanie wiecej niz te 800

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

moim zdaniem lepiej stracic 10% znizki, jezeli ubezpieczyciel pojdzie na wycene z ASO. Bedziesz mial porzadnie zrobiony samochod przynajmniej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zgadzam sie z Gully-m ja robiłem w warsztacie u niby wziętego lakiernika (chciałem troszkę zaoszczędzić) i tera qtw..a tak żałuję że nie pojechałem do ASO, byłem już na poprawce i dalej nie jest tak jak być powinno a kaskę z ubezpieczenia ściągnęli