omzig Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Witam. Czy konieczne jest wkręcenie takiej tulejki do DP pod drugą sondę w 1.8T? Oszukiwacz sygnału drugiej sondy lambda ! tuleja ! (2592178450) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
grzes1150 Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Witam. Czy konieczne jest wkręcenie takiej tulejki do DP pod drugą sondę w 1.8T? Oszukiwacz sygnału drugiej sondy lambda ! tuleja ! (2592178450) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Nie jest konieczne i to rozwiązanie nie zawsze jest w 100% skuteczne. Zamiast tego oszukiwacza można wyłączyć sondę programowo przez tunera. Wszystko na temat 1.8T jest tutaj: http://a4-klub.pl/turbo-chiptuning-tuning-mechaniczny-15/b5-b6-b7-modyfikacje-1-8t-1342/index77.html
omzig Opublikowano 1 Września 2012 Autor Opublikowano 1 Września 2012 Czytałem i o tym oszukaniu nic nie dostrzegłem. Ale dzięki. A czy do montażu DP wystarcza tylko uszczelki, czy trzeba użyć jeszcze tej pasty do wydechów?
grzes1150 Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Czytałem i o tym oszukaniu nic nie dostrzegłem. Ale dzięki. A czy do montażu DP wystarcza tylko uszczelki, czy trzeba użyć jeszcze tej pasty do wydechów? Jaka pasta... jaka pasta? tylko nowe uszczelki. WD-40 żeby śrubki poszły + jakieś piwko co by w gardle nie zaschło Watro też DP owinąć taśmą żeby odprowadzić ciepło spod maski.
omzig Opublikowano 1 Września 2012 Autor Opublikowano 1 Września 2012 Hehe, mam takiego kolegę zjeba, co niby o tuningu B5-tki wie wszystko... Właśnie widać hehe, dzięki forum obaliłem już kilka jego legend. Dzięki wielkie.
Rekomendowane odpowiedzi