olovski Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 jak w temacie posiada ktos ukosnice badz uchwyt stolowy na duza katowke?? chce przyciac rurki z kwasiaka do fmica. najlepiej na slasku
.Pablo. Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Mocujesz rurę na stole duża kontowka wprawne oko i dobra ręka wystarczy. B-)
olovski Opublikowano 4 Września 2012 Autor Opublikowano 4 Września 2012 Mocujesz rurę na stole duża kontowka wprawne oko i dobra ręka wystarczy. B-) no nic innego nie pozostaje hahaha
juby_p Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 ja ciołem zwykłą piłka do metalu i to najlepsza sprawa kolana da się przeciąć w kilku miejscach i poskładać w jakąś krzywiznę kątówka ma za duże straty, rury proste najpierw znaczyłem na tokarni (jak masz dostęp) a potem w rowku po nożu ciołem piłką na obrotach, super sprawa wychodzi idealnie równo
olovski Opublikowano 4 Września 2012 Autor Opublikowano 4 Września 2012 powiedz mi robiles skosy na spaw ( tig ) czy rurki ciales do kata prostego || czy \ / jak przylegaly krawedzie? kupilem specjalna tarcze do stali nierdzewnej zobaczymy jak sie bedzie spisywac
krystian821 Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Ciecie tarcza to kicha,tak jak pisal juby zwykla pilka do metalu i idzie jak burza tylko czesto brzeszczoty trzeba zmieniac,a do spawania tigiem zadnego rowka nie robisz wszystko musi byc na styk.no i po spawaniu nie zapomnij wytrawic bo ci beda rdzewiec.
juby_p Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 tarcze do cięcia za***iście szybko się kończą na rurach, ja jednym brzeszczotem z powodzeniem obrobiłem wszystko ale faktycznie był jakiś dobry brzegi miałem II i spawałem elektrycznie czyli MMA
Rekomendowane odpowiedzi