fotograf87 Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Samsung model: MZ-7PC256N czy RevoDrive 3 model: RVD3-FHPX4-240G pomóżcie
kanu Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 w zasadzie to zależy co będziesz robił na nich bo porównujemy tu dwa różne dyski jeden typowy 2,5" a drugi to karta PCI-E o wielkiej prędkości... Ja Ci powiem tak, do lapka sobie kupiłem 128GB SSD A-Open i w porównaniu do zwykłego talerzaka jest ok, mimo, że lapek starszy i nie ma SATA III w obsłudze... a system wstaje o wieeeeele szybciej aplikacje też jak masz PCta i zależy Ci na szybkim transferze to baw się w REVo
fotograf87 Opublikowano 7 Września 2012 Autor Opublikowano 7 Września 2012 do PC'ta chce... mam już dysk SSD 60gb ale troche mały i chce coś większego... wiem, że jest duuża różnica między dyskiem zwykłym a SSD, niby w REVO są jeszcze większe prędkości deklarowane przez producenta... więc teoretycznie wszystko powinno działać jeszcze szybciej.... a dysk potrzebny mi do sprawnego eksportowania plików graficznych RAW do JPEG... a w późniejszym czasie do RENDEROWANIA plików VIDEO...
Rekomendowane odpowiedzi