grippen Opublikowano 30 Maja 2008 Opublikowano 30 Maja 2008 Witam Mam nie typowe pytanie do dotyczące klimy. Oto moje pytanko co wchodzi w skład kompletnej klimatyzacji bo nie mam a myślałem nad założeniem tylko proszę nie pisać czy to się opłaca czy nie tylko co wchodzi i orientacyjnie ceny oczywiście używane
Musashi Opublikowano 30 Maja 2008 Opublikowano 30 Maja 2008 skraplacz ( przed chlodnica silnika) kompresor ze sprzeglem i paskiem, parownik ( w nagrzewnicy), zbiornik sciekowy, rurki, przewody elastyczne, czujniki cisnienia, czujniki temperatury, sterownik klimatyzacji.
ykk Opublikowano 30 Maja 2008 Opublikowano 30 Maja 2008 http://allegro.pl/item369417987_klimatyzacja_vw_passat_b5_audi_a4_z_montazem.html
grippen Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Opublikowano 31 Maja 2008 tak się zastanawiam czy sterownik klimatyzacji współpracuje z komputerem czy nie wydaje mi się że nie ale mogę sie mylić
Korzeń Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 Podchodzilem do tematu zalozenia klimy w poprzednim aucie. Moge sie wypowiedziec co do kosztow montazu w moim miescie. Instalacja w zakladzie 1000 zł Instalacja w garazu pracownika z zakladu 300-500 zł
szogun0 Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 tak się zastanawiam czy sterownik klimatyzacji współpracuje z komputerem czy nie wydaje mi się że nie ale mogę sie mylić Oczywiście, że współpracuje. Musi przecież podnieść obroty ze względu na większe obciążenie silnika.
grippen Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2008 jak wygląda zbiornik ściekowy i gdzie jest umiejscowiony[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2008, 09:12 _________________________________________________tylko nie wiem czy powinienem wymienić komputer na taki co była klimatyzacja w samochodzie czy normalnie zrobić na tym co teraz mam jak by można jakiś schemat klimatyzacji zapodać to byłbym wdzięczny bo w najbliższym czasie zacznę rezanie :kox:
Rekomendowane odpowiedzi