Dawids Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Autko kupione 6 miesięcy temu od zaufanej osoby więc wszytko gra! Audi a4 rok 2005 3.0 tdi quattro 204KM Z wyposażenia raczej standard: -pakiet światło - fotele materiałowe - dekory rybia łuska -kolorowy fis -abs,esp -kiera multi -4 x elektryczne szyby - bixsenony samopoziomujące się z doświetlaniem zakrętów i chyba tyle by było. Co zrobiłem nie za wiele: -wymiana oleju plus wszystkie filtry -nabicie odgrzybienie klimy i ozonacja wnętrza - wyprana została tapicerka -ściema szyb - -wymieniona pompa wspomagania bo piszczała -przednie wahacze wymienione na Lema -tarcze i klocki tył -ramki klubowe - zabudowa aku - znaczek na pokrywę silnika Co mam w planach: -Rns-e -skórka na fotele -odnowienie felg tych na lato i tych na zimę I tak to wygląda autko sprawuje się dobrze i daje dużo frajdy z jazdy zrobiłem już nim 13 tysi więc zaraz znowu pora na olej. <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> <br /><br />
Dawids Opublikowano 9 Września 2012 Autor Opublikowano 9 Września 2012 Nie nie chciałem dopóki się nie przejechałem później już tylko chciałem automat a przypomniałeś mi jeszcze olej metoda dynamiczna wraz z filtrem wymieniałem w skrzyni ciężki temat w mojej okolicy z tym był
Rekomendowane odpowiedzi