Pawci_o Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Witam, proszę po pomoc, potrzebuję numer katalogowy śruby mocującej osłony silnika i skrzyni biegów, muszę dokupić ponieważ albo mechanik mi źle dokręcił albo same się odkręciły.. teraz osłona trochę wisi - wiem że idą tam dwa rodzaje jedna krótsza, druga dłuższa, proszę o podanie numeru katalogowego tych śrub.
audiKSP Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Ja ostatnio rozwaliłem obydwie osłony bo między koła wziąłem zdechłego psa. Kupiłem używki na allegro i śrubki musiałem dokupić w ASO. Numeru Ci nie powiem bo nie wiem natomiast koszt to chyba 13zł ta dłuższa i ok 10zł ta krótsza.
Pawci_o Opublikowano 10 Września 2012 Autor Opublikowano 10 Września 2012 Aha, no właśnie dzwoniłem do ASO w tej sprawie i sprzedawca bardzo grzecznie mi powiedział że wie o co chodzi i że mają takie no i jak przyjadę do mi odszuka
OLIVER Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Witam, proszę po pomoc, potrzebuję numer katalogowy śruby mocującej osłony silnika i skrzyni biegów, muszę dokupić ponieważ albo mechanik mi źle dokręcił albo same się odkręciły.. teraz osłona trochę wisi - wiem że idą tam dwa rodzaje jedna krótsza, druga dłuższa, proszę o podanie numeru katalogowego tych śrub. Cześć Tu byś coś nie dobrał? SPINKA WKRĘT MOCOWANIE OSLONY SILNIKA AUDI SKODA VW - Pozostałe - Części karoserii - Części samochodowe - Motoryzacja auto części Legnica albo tu http://moto.allegro.pl/listing.php/search?string=spinka+os%C5%82ony+silnika+audi&category=620
Pawci_o Opublikowano 10 Września 2012 Autor Opublikowano 10 Września 2012 Witam, proszę po pomoc, potrzebuję numer katalogowy śruby mocującej osłony silnika i skrzyni biegów, muszę dokupić ponieważ albo mechanik mi źle dokręcił albo same się odkręciły.. teraz osłona trochę wisi - wiem że idą tam dwa rodzaje jedna krótsza, druga dłuższa, proszę o podanie numeru katalogowego tych śrub. Cześć Tu byś coś nie dobrał? SPINKA WKRĘT MOCOWANIE OSLONY SILNIKA AUDI SKODA VW - Pozostałe - Części karoserii - Części samochodowe - Motoryzacja auto części Legnica albo tu http://moto.allegro.pl/listing.php/search?string=spinka+os%C5%82ony+silnika+audi&category=620 dzięki za info o sklepie i aukcjach, dziś nie miałem czasu ale jutro na pewno coś zamówię - dużo taniej niż w ASO, a wiecie może czy na allegro znajdę klips do słonecznika lewego - ten mały plastyczek w Aso 55 zł - zdziercy, dodatkowo chce kupić graty żeby sobie zrobić klimatyzowany schowek.. .z góry dziękuję za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi