mrumi Opublikowano 18 Listopada 2006 Opublikowano 18 Listopada 2006 mam do klubowiczow wielka prosbe... mianowicie mam vag'a viakena na usb kkl, ale posialem gdzies plytke ze sterownikiem to tego... na necie nic nie moge znalezc, a zalezaloby mi zeby miec sprawny fejs, bo mialem troche w weekend pokombinowac;-) wyslalem juz pw do osob ktore na forum chwalily sie ze tez maja ten sam fejs, ale nie moge przeciez oczekiwac ze te osoby akurat beda mialy czas by przegladac forum... wiec moja prosba do ogolu brzmi... jezeli ktos ma plytke, to niech mi podesle ten sterownik na maila bylbym wdzieczny...
ralph Opublikowano 19 Listopada 2006 Opublikowano 19 Listopada 2006 Mam taki sam fejs i chętnie pomogę koledze w potrzebie. Zapodaj swojego maila to ci wyślę sterownik
mrumi Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Opublikowano 19 Listopada 2006 napisalem do Ciebie maila ralph, a swoja droga to mi sie jakos ubzduralo ze forum pokazuje maila w profilu, ale sprawdzalem przed chwila i nie pokazuje:) tak to bym od razu w poscie maila podal: [email protected]
Lewusss Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 A możecie mi podpowiedzieć w jaki sposób działa ten kabel od viaken'a? Jak mogę to zainstalować? Czy coś więcej mi jest potrzebne, żeby zdiagnozować swoje A4 ?
prezesik18 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Kupujesz interfejs VAG KKL ze strony viaken.pl za około 30-40zł, instalujesz sterowniki które są na płycie CD dołączone, ściągasz z neta VAG COM 311-2 lub w wersji 409-1 i go instalujesz, potem crackujesz i cieszysz się możliwością diagnostyki swojego auta.
Rekomendowane odpowiedzi