Onkel Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Witam. Przerwały mi się kabelki między drzwiami a kabinom (masa i plus=brak zasilania w drzwiach) i chciałem dzisiaj wyjąć kostkę, żeby założyć nowe kable. Ale tu zonk, wypiąłem dwa zabezpieczenia jedno od góry drugie od dołu i za cholere nie mogę rozpiąć... Da się to wogóle zrobić?? Jeśli tak to proszę o jakieś wskazówki. Może fotkę z elsy
krzysiekml Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 pewnie trzeba przekręcić jeszcze.
Onkel Opublikowano 10 Września 2012 Autor Opublikowano 10 Września 2012 Ale co przekręcić?? Ona prostokątna jest....
krzysiekml Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 ku..wa po browarze jestem pomyliło się dopchnij kostkę odbezpiecz i dopiero wyciągnij
Onkel Opublikowano 10 Września 2012 Autor Opublikowano 10 Września 2012 No najgorsze jest to że zdjalem dwie blokady ale nie bardzo wiem co z czego wypiac bo wydaje sie jakby to jedność byla :what:
adadur Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 Najlepiej chyba będzie dostać się od wnętrza auta oraz zdjąć ostrożnie ta osłonkę na przewodach.
Onkel Opublikowano 11 Września 2012 Autor Opublikowano 11 Września 2012 Zrobię dzisiaj zdjęcie jak to wygląda. Tą osłonkę też zdjąłem z części która jest po stronie kabiny.
done Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 Aby z powrotem założyć osłonę gumową od strony drzwi, najwygodniej jest wyjąć plastik który pozostaje w drzwiach po zdjęciu tej osłony, nałożyć gumę na ten plastik, a następnie wszystko wcisnąć w otwór w drzwiach. Co do wyciągnięcia złącza z przewodami to czasem styki się zapiekają więc pomóc może WD albo preparat do styków.
Rekomendowane odpowiedzi