PABLO Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Graty furmanki, te 2.0T made in usa coś mają w sobie hehe Jak się nią nacieszysz to zrób sobie taki pakiecik jak niżej
buła128 Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 noooo i takiej klapy brakuje mi do szczescia jakby ktos wiedzal o takiej bylbym wdzieczny
Stolkien Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Mi brakuje takiego zderzaczka i Bixów. ehhh. jeszcze troche
wojtcem Opublikowano 25 Września 2012 Autor Opublikowano 25 Września 2012 popyatm tego gościa od sprowadzania czy coś może załatwić......btw - dlaczego jak próbuję oglądać zdjęcia to niektóre otwierają się w normalnym rozmiarze a niektóre jako malutkie - mini mini?? ) u mnie te od PABLO otwierają się jako malutki i prawie nic na nich nie widać ;/;/
PABLO Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 u mnie te od PABLO otwierają się jako malutki i prawie nic na nich nie widać ;/;/ Rozumiem że klikałeś w nie? Dałem małe by się nie otwierały na pół strony i przymulały forum tylko po kliknięciu masz pełny rozmiar, u mnie jest wszystko ok. Sprawdź przeglądarkę.
Rekomendowane odpowiedzi