Won$ki Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 fajne kółko ale nie wiem czy 18 nie byłoby lepsze;) może być mały niedosyt po założeniu wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Byloby ^^ trudno, w sobote odbieram felgi z malowania. Troche sie przy nich napracowalem wiec sie ich nie pozbede ;d Analizowalem jak wygladala ta felga u Grn'a i u Deal'a i ogolem podobalo mi sie wiec jak auto zejdzie w dol mysle, ze bedzie fajnie Strasznie mnie juz nosi zeby to zalozyc wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 dobra gleba i bedzie malina, jaki kolor felg,ori czy jakis nie typowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 LE1M mexico beige z palety starych vw. Planowany od dawna, choc Rooney juz mnie uprzedzil i na flatach ma cos podobnego ;d szukalem czegos jak to bedzie na srebrzaku wygladalo ale ciezko ;d http://i206.photobucket.com/albums/bb111/joey-vw/p001-5.jpg beda opony to odrazu wrzuce foto po przymiarce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Moze byc ciekawie, efekt koncowy pokaze cos wykminil:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 jaka szerokość alu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 niestety tylko 7.5'. Moze jakis dystans wpadnie. Obecnie mam ET43 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 A jak opona do tych 7.5? z 205x50 by sie zdalo najmniej:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 17 cali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 17 cali. Opon szukam 215/45. Jest chyba nizsza od 205/50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 205/40/17 załaduj to będzie go można konkretnie położyć, profil powyżej 40 już balonowaty trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 poki co kupilem dwie Pirellki 215/45 i szukam kolejnych dwoch opon. zdj troche kiepskie bo w piwnicy ale kolorek mi sie ogolem podoba na to jeszcze pojdzie klar ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertuss Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Ciekawy kolorek, też nad takim myślałem ale mam coś "jaśniejszego" Co do opon to ładuj 205/40 jak u mnie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel1993 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 no autko takie jak moje;) ciekawy jestem jak te twoj felgi będą na aucie wyglądać pytanie do Robertuss jak się jeździ na takich oponkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertuss Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 pytanie do Robertuss jak się jeździ na takich oponkach? Jeszcze się nie jeździ bo zima nie odpuszcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 215/40 nie znalazlem a taki rozmiar chcialem wiec wpadlo 215/45 ;o Ogolem byla przymiarka. Mi sie podoba, kolor dosc kontrowersyjny ale najwazniejsze ze mi pasuje zakupilem dzis odboje do gwintu SS. Na przod KYBa do A4 B5, na tyl FEBI Bilstein do golfa mk III Variant. Mam nadzieje, ze Slava mnie nie pociuloł i wszystko bedzie ladnie gralo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel1993 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 heh no ja mam oponki 225/45 przód i 235/45 tył więc za dużo nie zglebie:kwasny: a gwint też będę miał w sobotę SS to od razu zakładam;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Jeden felunek dalej męcze aleee taka mala zapowiedz, znaczek i grill poliftowy w czarnym macie juz siedzi jutro moze zrobie lepsze zdj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Jeden felunek dalej męcze aleee taka mala zapowiedz, znaczek i grill poliftowy w czarnym macie juz siedzi http://i.imagebanana.com/img/6c3qk04o/thumb/DSC_0086.jpg jutro moze zrobie lepsze zdj na biało pomalowałes znaczek audi z grilla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 nie nie. W kolor felg, ktorych c**jowe zdj wrzucilem tez wyzej Jutro psotaram sie zrobic lepsza fote za dnia, bo na zywo wyglada lepiej paleta LE1M ze starych vw mk1. Felgi i znaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi