Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Audi A4 by Kamilus SPRZEDANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:whistling: trzecie od lewej :naughty:
Opublikowano
może wyślij coś do kalendarza na maj? :wink:

Popieram :good:

Jak dla mnie 3 lub 4 ale nie mogę się zdecydować... :heat:

Opublikowano
  • Autor

no i wprowadzacie zamęt :decayed: teraz mam dylematy miedzy 3 a 4 zdjeciem :grin:

Opublikowano

4 :grin:

Opublikowano

ankietę zrób :wink:

oba są w dechę :naughty:

Opublikowano
  • Autor

poszlo nr 3 :D Gadalem z ziomkiem to bedą lepsze w jakiejs nocnej scenerii, to moze na przyszly miech cos zglosze o ile z tego cos wyjdzie :decayed:

Opublikowano

jakos nie moge sie zdecydowac fajnie czy moze byc?? ale najwazniejsze ze tobie sie podoba

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Mała aktualizacja bo ost nie mialem czasu, ani czym zdjec zrobic ;d

Wpadly okleiny kierunkowskazow i wrocily pomaranczowe migacze ;d choc lampy i tak pojda w przyszlym miesiacu do Gwertego. Pomalowane zaciski w krwista czerwien ale jeszcze tył mi został wiec fotek nie wrzucam ;d Poki co jeden ostatnich modów z ktorego jestem zadowolony :decayed::

DSC0909.jpgDSC0916.jpgDSC0917.jpgDSC0921.jpg

Opublikowano

foto tych zaciskow daj :)

---------- Post dopisany at 15:35 ---------- Poprzedni post napisany at 15:34 ----------

widzę ze szlifierka zachaczyles tylnia dokładkę ze zderzaka :)

Opublikowano
  • Autor

nie, co najwyzej tą gumą od nakładki na rzep. Zaciski wrzuce jak zrobie tył jeszcze

Opublikowano

Noooo pięknie :good:

Opublikowano
  • Autor

Sokal stwierdzilem, ze nie bede zawracal Ci glowy i wzialem sie z kumplem za to zaraz po sesji :decayed:

Opublikowano

Spoko, dobrze wyszło :good:

A ja się przyznam że ostatnio nawet na swoją A4 nie mam czasu zwłaszcza że ostatnio mała przeprowadzka i jakiś taki nie ogarnięty jestem :wink:

W mojej magiel cieknie jak z kranu ale musiałem się z kumplem umówić bo sam nie mam jak gdzie i nawet nie mam kiedy się za to zabrać :facepalm:

Ale grilla Ci i tak nie odpuszcze :naughty: Czekaj czekaj, niech no się tylko pogoda zrobi :naughty:

Opublikowano

i ja mam taki tłumiczek, z połowy już powstały dwie osłony termiczne a rurki pójdą na coś innego:grin:

P.S ładnie ci wyszło, czym polerowałes?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

pierw recznie sciernym 80tką, potem szlifierka kątowa a na tym papier 120tka, 150tka (ręcznie bo nie miałem na rzep). Potem wodny 400, 600, 1500, 2000 (ogolem to nie bylem do tego dobrze przygotowany bo nie posiadalem papieru miedzy 600 a 1500 :decayed: ) no a potem filc na kątówke i pierw pastą K2, a na koncu to co dalo efekt dobrego polysku hm.. nie wiem jak to sie zwie bo kumpel mi to pozyczyl ale wyglądało to jak świeczka :wink: no i wsumie tyle ;d jak sie usunie wżery ściernym to potem idzie juz z gorki. Uzyskalem taki efekt mimo, ze braklo mi troche papierow. Bez kątowki bym sie za to w zyciu nie zabrał ;p

---------- Post dopisany 08-08-2013 at 11:41 ---------- Poprzedni post napisany 13-07-2013 at 21:46 ----------

Odkrecic lampy to poprostu jakas masakra.. Troche sie ost pozmienialo bo zaciski odmalowane na krwista czerwien ino nie ma czasu zdjec robic :decayed: a tu juz bez lamp ktore lecą do Gwertego :wink:

1097953_310255025787365_548971918_n.jpg

maska jak co jest niedomknieta zeby nie bylo ^^

Opublikowano

Jak się dobrze ogarnie kominy w tdi to nawet dają radę...miałeś na nich dużo wżerów? Ja tego ni huhu nie umiem usunąć. Dobrze się furka prezentuje:wink:

Opublikowano

Tylko nie mów że czarne bixy będą :grin:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Raf_kk mialem duzo wzerow ale kontowką idzie fajnie wszystko ogarnac. Scierny o gradiacji 100/120 na rzep i jazda :wink:

eee naprawa latajacych.. wroc.. fruwajacych srodkow i te wstawki US :wink: duzo sie ostatnio dzialo przy aucie wiec trzeba przystopowac ;d pozatym poki co tez sie wstrzymuje bo w przyszlym roku moze przesiadka na to co kocham bardziej czyli śmigiełko na masce :grin: (mozecie mnie zjesc za to co napisalem xdd) ale jak nieee pyknie Bmw to napewno wleci jakies fajne 18 calowe kolo :wink:

---------- Post dopisany 20-08-2013 at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany 08-08-2013 at 16:00 ----------

Przyszedł prezencik od Gwertego takze jutro bedzie prezencja USów :decayed:

Opublikowano

już 16:59, gdzie te USy :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

z roboty dopiero wrocilem :decayed: lampy juz sa bo brat pomogl/zrobil ;d ide grzebac przy aucie to bydzie jakas fotka ;d

---------- Post dopisany 28-09-2013 at 19:46 ---------- Poprzedni post napisany 21-08-2013 at 17:11 ----------

parę fotek. Auto na sprzedaż więcej w dziale 'sprzedam auto => A4 B5'

IMG_0543.jpgIMG_0544.jpgIMG_0545.jpgIMG_0546.jpgIMG_0547.jpg

IMG_0549.jpgIMG_0550.jpgIMG_0551.jpgIMG_0552.jpgIMG_0553.jpgIMG_0554.jpgIMG_0555.jpgIMG_0556.jpgIMG_0557.jpgIMG_0558.jpgIMG_0559.jpgIMG_0560.jpgIMG_0561.jpgIMG_0562.jpgIMG_0563.jpgIMG_0565.jpgIMG_0566.jpgIMG_0567.jpg