RaFi^^GW Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 Dzis pojawil mi sie maly problem ,a moze i duzy( mam nadzieje ze nie). Odpalilem dzis rano autko i po okolo 10-15sek. uslyszalem buczenie... Zgasilem silnik i buczenie ustalo, ponownie odpalilem auto i znow po 10-15sek uslyszalem buczenie. Na poczatku myslalem ze to buczenie dochodzi z okolic wentylatora pod przednia szyba, ale gdy zaczelem sie bardziej przysluchiwac to odglos buczenia dochodzi z okolic radja. Buczenie jest przy wlaczonym i wylaczonym radiu. Radio mam orginalne. Wie moze ktos co jest powodem tego buczenia? i czy jest to dosc powazny problem? ... buczenie nie jest glosne ale slyszalen i dokuczliwe
adadur Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 A spróbuj jeszcze z załączeniem zapłonu bez odpalania - czy też to słychać.
RaFi^^GW Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Opublikowano 21 Listopada 2006 Nie... tylko jak odpale.... to tak po 15sek sluchac buczenie (bzyczenie) ;/ .... nikt nie wie co to moze byc? albo gdzie to mozna naprawic i sprawdzic przyczyne ?
tomeko Opublikowano 23 Listopada 2006 Opublikowano 23 Listopada 2006 a czy podczas jazdy buczenie sie nasila? jezeli tak to sprawdz tłumik lub poziom oleju w skrzyni biegów
Rekomendowane odpowiedzi