Opublikowano 26 Lutego 200917 l ja tez nie dam rady moge byc w warszawie około 17 ale na 14 na bank nie dam rady moze kokos podjedzie
Opublikowano 26 Lutego 200917 l Musimy liczyc na Kokosa, bo ja jutro jadę do Rymanowa i wracam w czwartek.
Opublikowano 26 Lutego 200917 l A kepasa w jakich godzinach bedzie w Wawie? Bo z rana i do poludnia bede.. pozniej miedzy 14-18 na bank mnie nie bedzie.
Opublikowano 26 Lutego 200917 l Autor jestem w cala niedziele w domu,no problema,mozemy sie jakos umowic daj nr.tel. na pv
Opublikowano 26 Lutego 200917 l koledzy żona poszła na zakupy więc muszę szybko zrobić przelew - pytanko jak biorę przód i tył bez gumek to łącznię płacę 591 zł ...? thnx za odp
Opublikowano 26 Lutego 200917 l Autor koledzy żona poszła na zakupy więc muszę szybko zrobić przelew - pytanko jak biorę przód i tył bez gumek to łącznię płacę 591 zł ...? thnx za odp taaaaaaa
Opublikowano 26 Lutego 200917 l milo222 koledzy żona poszła na zakupy więc muszę szybko zrobić przelew - pytanko jak biorę przód i tył bez gumek to łącznię płacę 591 zł ...? to w takim razie my z Michao za mało zapłaciliśmy czy po prostu milo222 jest mało rozgarnięty (bez obrazy kolego !!!!)
Opublikowano 26 Lutego 200917 l No pięknie milo222... Żona poszła na zakupy a Ty bierzesz tył i przód i to bez gumek!! :polew:
Opublikowano 26 Lutego 200917 l jestem w cala niedziele w domu,no problema,mozemy sie jakos umowic daj nr.tel. na pv poszlo jakby ktos byl zainteresowany to bede mial w niedziele wieczorem do sprzedania dwa komplety stabilizatorow za 1/2 ceny
Opublikowano 27 Lutego 200917 l hmm no ja zabieram swój przód a dwa komplety jeden idzie dla Kokosa a dwa komplety górka
Opublikowano 27 Lutego 200917 l milo222 koledzy żona poszła na zakupy więc muszę szybko zrobić przelew - pytanko jak biorę przód i tył bez gumek to łącznię płacę 591 zł ...? to w takim razie my z Michao za mało zapłaciliśmy czy po prostu milo222 jest mało rozgarnięty (bez obrazy kolego !!!!) mam jutro egzamin wiec mało sypiam ;( - proszę se odpuścić ps. gumki odbierają całą przyjemność