Opublikowano 27 Lutego 200917 l Autor Panowie dziękuję za zakup i szybkie załatwienie sprawy mam nadzieję że będziecie zadowoleni z efektu tak jak ja .
Opublikowano 27 Lutego 200917 l Panowie dziękuję za zakup i szybkie załatwienie sprawy mam nadzieję że będziecie zadowoleni z efektu tak jak ja . PODZIEKOWANIA TO SIE NALEŻĄ ALE W DRUGĄ STRONE,DZIEKI WĄSKI ZA ZAŁATWIENIE TOWARU I TRANSPORTU DO WAWKI TRZEBA TO BEDZIE CHYBA PRZY OKAZJI W KRÓWKACH ROZLICZYĆ
Opublikowano 27 Lutego 200917 l a kto jeszcze zamawiał :gwizdanie: chyba Letallec Dokładnie. Nawet się Wąski pucował, że kasa dotarła :gwizdanie:
Opublikowano 27 Lutego 200917 l Autor to z tego wynika że zamówiłem jeden komplet za dużo [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 21:14_________________________________________________ Panowie dziękuję za zakup i szybkie załatwienie sprawy mam nadzieję że będziecie zadowoleni z efektu tak jak ja . PODZIEKOWANIA TO SIE NALEŻĄ ALE W DRUGĄ STRONE,DZIEKI WĄSKI ZA ZAŁATWIENIE TOWARU I TRANSPORTU DO WAWKI TRZEBA TO BEDZIE CHYBA PRZY OKAZJI W KRÓWKACH ROZLICZYĆ zobaczę jaki interes zrobiłem jak dostanę fv
Opublikowano 28 Lutego 200917 l to z tego wynika że zamówiłem jeden komplet za dużo [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 21:14_________________________________________________ Panowie dziękuję za zakup i szybkie załatwienie sprawy mam nadzieję że będziecie zadowoleni z efektu tak jak ja . PODZIEKOWANIA TO SIE NALEŻĄ ALE W DRUGĄ STRONE,DZIEKI WĄSKI ZA ZAŁATWIENIE TOWARU I TRANSPORTU DO WAWKI TRZEBA TO BEDZIE CHYBA PRZY OKAZJI W KRÓWKACH ROZLICZYĆ zobaczę jaki interes zrobiłem jak dostanę fv nie narzekaj Wąski, przecież mówiłeś że dzięki temu dilowi możesz kupić b8 wreszcie... :polew: a tak poważnie jutro koło 15tej jestem w Wawce, wcześniej dzwonię do Kokosa i sie gdzieś ustawimy... numerek mam...
Opublikowano 1 Marca 200917 l ok.bede czujny(w miare mozliwosci),podjade z żoną bo ja za kólko dzisiaj nie wsiadam ;( tak jak pisalem wczesniej mam juz na zbyciu dwa komplety z gumami i obejmami dzieki Kepasa za dostawe,zapraszam po odbior albo cierpliwosc do next spot.pozdrawiam
Opublikowano 1 Marca 200917 l kokos, gdzie mozna sie z Toba spiknac np. we wtorek? ...bo w czwartek mam montaz
Opublikowano 1 Marca 200917 l kokos, gdzie mozna sie z Toba spiknac np. we wtorek? ...bo w czwartek mam montaz do czwartku to sie chyba za Pruszkow nie rusze,
Opublikowano 1 Marca 200917 l dotarły Kepasa dziękuję za pomoc nie mysl tyle tylko zerknij trzy posty do gory ,jeszcze raz dzieki
Opublikowano 1 Marca 200917 l nie ma za co... poczekamy na wrażenia z jazdy... ale to dopiero w czwartek widzę się zabieramy za mody...
Opublikowano 2 Marca 200917 l Słuchajcie ci którzy maja quattro powinni wymieniać tył razem z łącznikami stabilizatora....bo w quattro się bardziej wyrabiają... tak się składa że mam takie łączniki nowe na sprzedaż...także pamiętajcie: jak już rezacie to rezajcie całość :gwizdanie: :decayed: :decayed:
Opublikowano 2 Marca 200917 l takie łączniki to koszt 85 zł sztuka...ale macie kompletną zamianę i pewnosc że da to efekt...a nie będzie się na łącznikach obrywało :gwizdanie:
Opublikowano 2 Marca 200917 l Autor To chyba ten mój no nie ? A jak tam kabelek ? Taaaaaaaaaaaa jutro ma być kabelek
Opublikowano 2 Marca 200917 l Wąski mnie w bambuko robi albo ma za dużo kasy na koncie i już nic nie wchodzi bo mi się przelew wrócił :bicz3:
Opublikowano 3 Marca 200917 l Autor Wąski mnie w bambuko robi albo ma za dużo kasy na koncie i już nic nie wchodzi bo mi się przelew wrócił :bicz3: podawałem Ci nr.konta