Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w Szkocji- Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeśli mieszkasz koło Yorku-to do bradford masz całkiem blisko-spotykamy sie tam co jakiś czas,w tym dziale ,ale w wątku "Spotkania w środkowej częsci Angli" są pogaduchy,a info o spotkaniu zawsze się pojawia :wink4:

Opublikowano

jako ze sie wczesniej tu nie wypowiadalem to dodam swoje 3grosze i dolacze sie do opcji Bridlington to nie musialbym tak daleko wedrowac chociaz inne propozycje tez nie sa zle

Opublikowano

no to Panowie,zapraszam do tego wątka-tam zbierała się ekipa,z którą się już spotykaliśmy http://www.a4-klub.pl/smf/spotkania_w_srodkowej_czesci_angliipogaduchy-t45415.1995.html

ze względu,ze tamten wątek jest jakby częściej odwiedzany-można tam pogadać ,a jesli pojawi się propozycja-na "ogólnym" info zrobię :wink4:

Opublikowano

:) no to mamy kolejnego klubowicza ze szkocji (aberdeen)

bylbym chetny na spocik...jesliby sie ktos pytal :kox:

Opublikowano

Witamy i zapraszamy do śledzenia wątków-na pewno info się pojawi... :wink4:
Opublikowano

to może wybierzesz się kolego do Knokhill w niedzielę (16 maja) na zawody ja jadę na 100% a może ktoś jeszcze ze Szkocji fajnie by było się spotkac w parę osób pozdrawiam :papa:

Opublikowano

Z jakiego rejonu Szkocji jestescie? Moze gdzies w polowie drogi sie kiedys umowimy na spocik? :)

Opublikowano

ja jestem z Edynburgha i bylbym za spocikiem w Szkocji aby nie w pierwszej polowie lipca (wyjazd do PL)

Mam tez kolege ktory bylby zainteresowany spotkaniem

Pozdr

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no to witamy-obserwuj na bierząco temat-info na pewno się pojawiz jakimś wyprzedzeniem :wink4:[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 21:18_________________________________________________zapraszam do zapoznania się z tematem spotkania :wink4:

http://www.a4-klub.pl/smf/reszta_swiata/spotkanie_z_przejazdem_wzdluz_wybrzeza_wschodniego-t136092.0.html;msg1626908

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
:hi: ja jestem z aberdeen i jesli uzbieral sie kilka osob ze szkocji to jak najbardziej jestem za :)
Opublikowano

To moze niech jeszcze raz wpisza sie osoby chetne na spocik w szkocji, to wtedy zobaczymy ile bedzie osob..........Ja oczywscie jestem za :):)

Opublikowano

a kiedy miałoby się to odbyć

Opublikowano

No termin trzeba jakos wspolnie ustalic. Niech kazdy chetny napisze kiedy by mu pasowalo i wtedy wspolnie dojdziemy do jakiegos porozumienia, oraz niech ktos moze zaproponuje jakies ciekawe miejsce:)

Opublikowano

witam, mam problem z moim Rns - wlozone w sobote do autka i mam problem z czytnikiem i kodowaniem czy jest moze ktos z okolic Aberdeen kto ma vaga i mogl by mi pomoc??? ;( cala sobote spedzilam z miom nowym NAVI i radosci z niego niem mam jak na razie :no:

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

trzeba podciagnac temat do gory

ile nas jest ze szkocji?[br]Dopisany: 27-03-2011, 22:29:40_________________________________________________zyje ktos jeszcze w tej szkocji?

Opublikowano

ja mieszkam bardzo blisko szkockiej kreski :gwizdanie:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja mieszkam bardzo blisko szkockiej kreski :gwizdanie:

ode mnie to i tak kawal drogi

do anglii mam 400 km wiec mysle ze glasgow lub edi to najlepsze miejsce na spota o ile kiedys by sie taki odbyl bo cos umarlo tutaj wszytsko

Opublikowano

no przycichło ostatnio... :gwizdanie: