Opublikowano 25 Września 201313 l Autor no Maniuś...piękne to tera masz:kox: a dziękuje, dziękuje ---------- Post dopisany 25-09-2013 at 21:07 ---------- Poprzedni post napisany 16-07-2013 at 07:02 ---------- No i do dokładki na przód, która ciągle czeka na montaż dołączył dziś RNS-e :banan: Wielkie dzięki dla Siemiana za cały zestaw, fachowe rady i motywacje do dalszych modów
Opublikowano 25 Września 201313 l Autor choroba postępuje fajny modzik no niestety... to już chyba nieuleczalne fajne będzie jak się znajdzie na swoim miejscu
Opublikowano 25 Września 201313 l ja się bawiłem ze 4h z montażem:wink: w tym klimę docinałem:naughty: ty będziesz miał szybciej
Opublikowano 25 Września 201313 l Autor ja się bawiłem ze 4h z montażem:wink: w tym klimę docinałem:naughty:ty będziesz miał szybciej Więc ucho, tak co jutro na Żory wpadniesz i mi kilku wskazówek jeszcze udzielisz, co bym tego nie rozbebeszył i tak z tym nie został ---------- Post dopisany at 21:24 ---------- Poprzedni post napisany at 21:23 ---------- RNSe to jest to, najlepszy mód jaki zrobiłem ja się długo zabierałem za kupno RNS-a, ale w końcu się udało i też myśle, że nie będe żałował
Opublikowano 25 Września 201313 l ja się bawiłem ze 4h z montażem:wink: w tym klimę docinałem:naughty:ty będziesz miał szybciej Więc ucho, tak co jutro na Żory wpadniesz i mi kilku wskazówek jeszcze udzielisz, co bym tego nie rozbebeszył i tak z tym nie został damy radę,jak mi się przeciągnie na rozładunku to dużym będę
Opublikowano 25 Września 201313 l Autor gratki zakupu do tego trza BT ...jest ????? A dziękuje BT nie ma... jeszcze
Opublikowano 25 Września 201313 l .....dobra rzecz....musisz* kupić ............żeby nie było ,że w byle be pińć jest ,a u Ciebie nie *
Opublikowano 25 Września 201313 l Autor .....dobra rzecz....musisz* kupić ............żeby nie było ,że w byle be pińć jest ,a u Ciebie nie * taaa... Siemian już mnie dzisiaj uświadomił ile gratów jeszcze mam do wymiany/kupna.... z moich hebli miał dobre 5 minut polewki... :grin::grin:
Opublikowano 25 Września 201313 l .....dobra rzecz....musisz* kupić ............żeby nie było ,że w byle be pińć jest ,a u Ciebie nie * taaa... Siemian już mnie dzisiaj uświadomił ile gratów jeszcze mam do wymiany/kupna.... z moich hebli miał dobre 5 minut polewki... :grin::grin: dzwonił mi ,.......................że dobre kilka minut szukał nim znalazł ...nie wierząc , w Twoje zapewnienia ,że tam są :grin::grin:
Opublikowano 26 Września 201313 l Michał tak to już jest z "nimi" Wydaje Ci się że masz auto w miarę a tu padło. Potem kupujesz i kupujesz Ja ostatnio usłyszałem że mam kuchnię pomalować więc się pytam po co? Na to rewanż: A zderzaki po co chcesz malować?
Opublikowano 26 Września 201313 l Autor Michał tak to już jest z "nimi" Wydaje Ci się że masz auto w miarę a tu padło. Potem kupujesz i kupujesz Ja ostatnio usłyszałem że mam kuchnię pomalować więc się pytam po co? Na to rewanż: A zderzaki po co chcesz malować? Kobiety..... mało która Nas rozumie :grin:
Opublikowano 26 Września 201313 l hejka. Miło było poznać Michał. Co do autka to napisze tak: widziałem no i to by było na tyle mojego komentarza :decayed: ---------- Post dopisany at 10:43 ---------- Poprzedni post napisany at 10:41 ---------- ustaw sobie stałe comiesięczne zlecenie z konta do mnie na jakąs tam kwote... w 3-4 lata myśle żę się z tym wszystkim uporamy ---------- Post dopisany at 10:45 ---------- Poprzedni post napisany at 10:43 ---------- zedytowałbym pierwszego posta: Jeżeli chodzi o MOD-y to raczej nic wielkiego nie planuje.* edit: Poznałem siemiana zmieniam zdanie. Z góry przepraszam za głupote którą wcześniej napisałem... Więcej grzechów nie pamiętam
Opublikowano 26 Września 201313 l ....no i sie zaczęło ---------- Post dopisany at 10:51 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ---------- Michael masz przerąbane......jak raz ktos z nim zacznie to pozostaje na zawsze..... Znam takich co wyjechali....mieszkają 2-3 tyś. km od niego ...i....... ....dalej dostają paczki z granatami do modzenia
Opublikowano 26 Września 201313 l Daje radę na -35 i 19" - jestem w szoku jak dobrze. Chyba się skuszę na takie sprężyny ale do 18". Co do RNS-E to