Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] BLACK BITCH - FULL S-line/RNS/ Bix/ Recaro/19"TOUAREG/ H&R FOTO - STR.11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:decayed:

No to Majkel pokaż jak to siadło? :wink4:

Opublikowano

:grin: Ale nie mów, że mu rezanie wyleciało z głowy. :wink4:

Edytowane przez akjam

Opublikowano
  • Autor

Spokojnie panowie, jest i czas na rezanie :) Niebawem uzupelnie wątek bo jednak co nieco sie działo z autem w ostatnim czasie :)

Opublikowano

Majkel gdzie auto polerowałeś? A może sam u siebie? :)

Opublikowano
  • Autor

Panieee... polerka to była dawno, dawno temu robiona w nie jakim "Hammer Spa" - czyli u Tomka na placu jak większość okolicznych Audiczek :)

Opublikowano

Może i ja się z nim umówię jak będzie cieplej na małe spa ;>

Opublikowano

Dobrze stroi :) a jak wpadł wkońcu gwint to czekam na foty jak reszta jak siedzi ;)

Opublikowano

Zapodaj chociaz taka jedna fotke zapowiadającą. :D

Opublikowano
  • Autor

Sorry Panowie, że dopiero teraz ale mega kiepsko u mnie ostatnio z wolnym czasem :facepalm:

A więc jak już Hammer wspomniał, jakiś czas temu w aucie w końcu zawitał gwint. Wybór padł na H&R'a którego zresztą Tomek mi załatwił za co jestem mu wdzięczny, temat założenia na auto ogarnął Polko, nasz okoliczny szpec od gwintów :D Póki co foto nie powala, ponieważ wysokość ustawiona jest pod zimowy setup, już się nie mogę doczekać wiosny żeby kręcić w dół, i na pewno będzie 10-15mm niżej niż na sprężynach jakie miałem :wink:

Tak to wygląda na zime:

1469863_998578230168602_2234453295518890

A tutaj 2 fotki z montażu tylnych sprężyn... patent Majkelowo-Polkowy :decayed: Kto choć raz wymieniał tylne springi to Nas zrozumie.... :D

10690070_998577180168707_383186608922436

1655976_998577650168660_6233218535885556

....po wszystkim trytytki oczywiście zostały porozcinane :decayed:

Opublikowano

Nooo przejepane jest je tam usadowic, zwłaszcza samemu ! :facepalm: A tak od razu zapytam co to są za trytytki, bo z tego co widzę, to chyba jakieś "nie liche" ? :wink:

Jak odczucia z jazdy na gwincie w porównaniu do tego co było?

Czekam na fotki już ze spasami na letnim kole !! W sumie zimy i tak nie ma, więc aplikuj kółka i spasowywuj. :banan2:

Edytowane przez KoJ@K

Opublikowano

Nooo przejepane jest je tam usadowic, zwłaszcza samemu ! :facepalm: A tak od razu zapytam co to są za trytytki, bo z tego co widzę, to chyba jakieś "nie liche" ? :wink:

Jak odczucia z jazdy na gwincie w porównaniu do tego co było?

Czekam na fotki już ze spasami na letnim kole !! W sumie zimy i tak nie ma, więc aplikuj kółka i spasowywuj. :banan2:

grubski czyt. kopalniane :wink:

Opublikowano

Ile te opaski mają mm szerokosci - 8mm, 12mm cos kolo tego?

Opublikowano

te białe mają 12mm szerokości i 2mm grubości długość ze 70-80cm

...mam jeszcze czarne, ale to już mają odpowiednio j.w. 15-2.5 i ta sama długość i powiem tak...że 99.999% w rękach jej nie rozerwiesz ;) zaczynając już od tych "12"

Opublikowano
  • Autor

Kurde, trytytki z kopalni 'pożyczone' były a teraz kopalnie zamykać chcą, byle to nie przez to... [emoji12]

Opublikowano

:bag:

:grin:

Opublikowano

Zapodalem temat Tesciowi, zeby sie rozejrzal na kopalni. :D a w razie czego masz takich "kilka nie potrzebnych" ?? ;)

Opublikowano

:grin: nie nie mam zostało mi ich koło 10 szt, ale powoli się trzeba zaopatrzać, bo "nie daj Boże" zaczną się zjeżdzać wymieniać gwinty czy springi, to mnie braknie :facepalm:

:decayed: