Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] BLACK BITCH - FULL S-line/RNS/ Bix/ Recaro/19"TOUAREG/ H&R FOTO - STR.11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tuaregi robią robote, podoba mi się całokształt

Opublikowano
  • Autor
Tuaregi robią robote, podoba mi się całokształt

Dzięki :wink:

W garażu jeszcze czekają dokładki s-line przód i tył na 2 wydechy oraz twoja lotka Marcin, jak to zamontuje, to myśle że już będzie się jako tako auto prezentowało :wink:

Opublikowano

felgi w ogóle nie moja bajka, i opona naciągnięta jak w Golfie 2... ale o gustach się nie dyskutuje...

Dla mnie osobiście lepiej to auto wyglądało jak je widziałem ostatnio :hi:

Opublikowano

Hamulców to faktycznie nie widać,jak mnie ogromne koło do pracy już bym na nich nie dojechał:grin: zrób zdjęcia jak wrzucisz nowe hamulce:wink:

Opublikowano

Kuzwa wyglada to twoje toczydlo :slina:

Opublikowano

Jest poprawnie... :-)

Opublikowano
  • Autor
Hamulców to faktycznie nie widać,jak mnie ogromne koło do pracy już bym na nich nie dojechał:grin: zrób zdjęcia jak wrzucisz nowe hamulce:wink:

eee tam.... 10 minut wcześniej wyjdziesz z domu i też dojedziesz :decayed: Fotki będą, jak dobrze pójdzie, to jeszcze w tym tygodniu... sam jestem ciekaw jak ten zacisk będzie się prezentował przy tej feldze :wink:

---------- Post dopisany at 23:25 ---------- Poprzedni post napisany at 23:25 ----------

Kuzwa wyglada to twoje toczydlo :slina:

podziękował :wink::hi:

---------- Post dopisany at 23:29 ---------- Poprzedni post napisany at 23:25 ----------

felgi w ogóle nie moja bajka, i opona naciągnięta jak w Golfie 2... ale o gustach się nie dyskutuje...

Dla mnie osobiście lepiej to auto wyglądało jak je widziałem ostatnio :hi:

Ciebie sie tyż nigdy nic nie podobo! :decayed::decayed::decayed:

żartuje! :wink: jak mówisz - każdy ma swój gust, poprzednie koło też miało coś w sobie i trochę mi go szkoda, ale touaregi myślę dodają nieco elegancji w aucie i na żywo naprawde ciekawie wyglądają... moim skromnym zdaniem oczywiście :wink:

Opublikowano

Podoba mnie się. :wink4::decayed: Jak zrobisz zewnątrz wszystko co czeka to będzie git! :good:

Opublikowano
  • Autor
Podoba mnie się. :wink4::decayed: Jak zrobisz zewnątrz wszystko co czeka to będzie git! :good:

Dzięki Panie :wink: We wtorek wpadnę do Was, to na żywo ocenisz :wink:

Opublikowano

jest dobrze - zostały już tylko detale - w 8 tyś powinieneś się zmieścić :grin:

Opublikowano

Dzięki Panie :wink: We wtorek wpadnę do Was, to na żywo ocenisz :wink:

:good::wink4:
:decayed::naughty:
Opublikowano
  • Autor

jakby te detale tak zsumować - to może i coś koło 8-śmiu by wyszło :decayed: ...a jak braknie to wiem do kogo się zgłosić po małą zapomogę :naughty:

Opublikowano

hmmmm Mario dobrze podsumował

:decayed:

Opublikowano
Panie i Panowie... pora na mały up'date mojego wątku :wink:

Już jakiś miesiąc temu na aucie zawitały nowe koła... wybór padł na touaregi 9x19'' :kox: Zdjęcia zrobiłem na szybko i tak to mniej więcej teraz wygląda... :wink:

http://s21.postimg.org/wa2lmzw8j/SDC14861.jpg

http://s21.postimg.org/t4hzwsdmb/SDC14862.jpg

http://s21.postimg.org/eb3cc15v7/SDC14863.jpg

http://s21.postimg.org/df29iu6sz/SDC14879.jpg

Wiem, wiem... hamulców nie widać... ale jak dobrze pójdzie, to już w tym tygodniu ogarne swap na 320/288 (dzięki czaki & siemian za elegancki towar i ekspresowe wysyłki :hi:)

Przód po zakupie wyglądał tak...

http://s10.postimg.org/ndcpf3tvp/20140204252.jpg

póżniej delikatne śrutowanie i malowanie i na tą chwile jest tak, myślę że taki kolor zacisków będzie fajnie się komponował z nowym kołem:

http://s30.postimg.org/klnbjtt59/SDC14858.jpg

Nad tyłem musze jeszcze troche popracować :wink:

Tarcze i klocki również wpadną nowe, wybór padł na OZ i ori klocki - a jak się te niby ori będą spisywać, to zobaczymy :wink:

aaa.... no i listwy z S4 od jakiegoś czasu również cieszą oko :wink:

przy tym wzorze i rozmiarze alu nie dziwię się ,że chciałeś kolorem zacisków zaznaczyć ,że hamulce :decayed:

Opublikowano

Jak ja się cisze że udało mi się sprzedać tak ujowe kółka :banan:

Opublikowano

Ich prostota i ujowość jest fenomenalna ... :thumbup:

Opublikowano
  • Autor

:grin::grin::grin:

a ja się ciesze, że nikt mnie nie uprzedził z ich kupnem, bo o ile dobrze pamiętam to troche na forum wisiały :decayed:

ale fakt faktem... w twojej be piyńć chyba trochę lepiej się prezentowały, ale tylko trochę :decayed:

---------- Post dopisany 09-03-2014 at 00:02 ---------- Poprzedni post napisany 08-03-2014 at 23:59 ----------

Opublikowano

a ja się ciesze, że nikt mnie nie uprzedził z ich kupnem, bo o ile dobrze pamiętam to troche na forum wisiały :decayed:

ale fakt faktem... w twojej be piyńć chyba trochę lepiej się prezentowały, ale tylko trochę :decayed:

Cycu ....w jego be pińć to one się prezentowały :kox::kox::kox:......a teraz to wiesz....do kościołi po bułki to ...............Ci to styknie :decayed:

Opublikowano

---------- Post dopisany 09-03-2014 at 00:02 ---------- Poprzedni post napisany 08-03-2014 at 23:59 ----------

Jest git teraz yno otwierej ta kebabownia :D

Opublikowano
  • Autor

Cycu ....w jego be pińć to one się prezentowały :kox::kox::kox:......a teraz to wiesz....do kościołi po bułki to ...............Ci to styknie :decayed:

na spota tyż bydzie dobre zajechać :decayed:

ps. zaglądałeś w grafik? :wink: