Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] BLACK BITCH - FULL S-line/RNS/ Bix/ Recaro/19"TOUAREG/ H&R FOTO - STR.11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Krzyś a TRAKTOR już żyje że środek się bierzesz :grin:

Traktor ma się dobrze :P Narazie nie ale kto wie co w przyszłości będzie... :)

takie pakuj:slina:

388.jpg

a nie recaro jak wszyscy:decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Qrvaa...troszku mnie tu nie było i majkel auto na zoll spuścił...:shock3: ładnie...wręcz :slina:

Opublikowano
  • Autor
Qrvaa...troszku mnie tu nie było i majkel auto na zoll spuścił...:shock3: ładnie...wręcz :slina:

No troche Cię Polko nie było... nie żebym się martwił, ale jakieś znaki życia mogłeś dać :decayed:

Będe miał sprawe kiedyś, ale to jak już w kraju będę i zderzaki nowe wpadną - tzw. 'szparing-passing' :grin:

Opublikowano

:grin: ...a tak się kiedyś zarzekał :grin:

---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ----------

a że jestem, to tylko "odświętnie" dziś nie "miałem wakacji na malcie, krecie i rodos"

...od jutra zaś rutyna...:facepalm:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
:grin:...a tak się kiedyś zarzekał :grin:

---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ----------

a że jestem, to tylko "odświętnie" dziś nie "miałem wakacji na malcie, krecie i rodos"

...od jutra zaś rutyna...:facepalm:

z tą chorobą nie wygrosz! :decayed::grin::grin::grin:

---------- Post dopisany 12-04-2014 at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany 25-03-2014 at 21:18 ----------

Dziś z wielką i nieocenioną pomocą Artura i Andrzeja udało się w końcu ogarnąć nowe heble :wink: Na pokład wpadł komplet 320/288 - tarcze OZ, klocki niby ori, płyn ATE 200 i przewody w stalowym oplocie HEL-a (dzięki Dev! :notworthy:)

Mam nadzieje, że teraz auto zacznie jako tako w końcu hamować, jak się wszystko dopasuje, poukłada to napisze jak wrażenia, ale na pewno będzie przeskok niesamowity :kox:

Lada moment pewnie pojawią się foty z całego dnia rezania pstrykane przez Artura :decayed:

Opublikowano

Piękny Avant kolego. Buda b6 się nie starzeje. Skąd jesteś bo widzę żeś też z Sgl ale jakoś nie mogę sobie doszukać niczego znajomego na zdjęciach.pzdr

Opublikowano
  • Autor
Piękny Avant kolego. Buda b6 się nie starzeje. Skąd jesteś bo widzę żeś też z Sgl ale jakoś nie mogę sobie doszukać niczego znajomego na zdjęciach.pzdr

Dzięki Kolego! :wink:

Niebawem kolejny stage - tym razem full S-line zewnątrz - wtedy myślę już to auto jakoś będzie wyglądało :wink:

Opublikowano

Będzie:jerk::jerk::jerk:

Opublikowano

Super prodżekt:wink: milo się oglada zmiany:wink:

Opublikowano

lada moment :wink:

Tak wyglądał przód.....

yrysu7aj.jpg

zamiłowanie do barw zostało...co prawda trochę bardziej stonowane kolory zagościły ale...jednak :decayed: ...

7ugu5ega.jpg

....

8a8equza.jpg

enybeget.jpg

a6yma5ej.jpg

8e2ydypa.jpg....

Przednie osłony tarcz pozostały z zestawu 288mm , a na tył wpadły nowe osłony :wink:

u3uba4e5.jpg

Ciut lepszy płyn....by układ był bardziel wydolny.....

7a7ehavu.jpg

a3u2ybuj.jpg...

I pierwszy "pomagier" :decayed: przy odkręcaniu przedniego ,zapieczonego zestawu ...

vu9ete4y.jpg

Andrzej przy usuwaniu smaru , który był wszędzie nacisnięty przeze mnie w "odpowiedniej" proporcji ....:polew:....

ama3a5e3.jpg

Mała przerwa.....Majkel po 15'sto minowym pobycie w kuchni zaprosił na mały poczęstunek :wink: ....

ymyny2ab.jpg

I na gotowo z dystansami pod "tuaregi"

P

u9yhegez.jpg

3u5y2yze.jpg

T

ese5ava5.jpg

u8ysyma7.jpg

Chyba na tyle by było tego ....:wink:

Opublikowano

teraz to będzie hamować :wink::thumbup1: Michał tylko na 2 raz nie kupuj tyle smaru :wink: bo arturoo wysmaruje ci klocki i tarcze :grin::grin:

Opublikowano

Po zmianie zacisków trzeba zmieniać przewody hamulcowe?

Opublikowano

nic nie trzeba zmieniać :wink: tylko Michał uwielbia czerwony kolor i stwierdził że musi mieć coś czerwonego w kołach :grin: i kupił czerwone przewody ham. w oplocie :grin:

Opublikowano
:decayed:.....
Opublikowano
  • Autor

Dzięki za fotostory Artur - dobra robota :oklasky:

Ode mnie też jeszcze 3 fotki z dzisiaj, wydaje mi się że kolor nowych zacisków nie jest taki zły :wink:

20140413339.jpg

20140413340.jpg

20140413341.jpg

:banan::banan::banan:

---------- Post dopisany at 11:35 ---------- Poprzedni post napisany at 11:33 ----------

nic nie trzeba zmieniać :wink: tylko Michał uwielbia czerwony kolor i stwierdził że musi mieć coś czerwonego w kołach :grin: i kupił czerwone przewody ham. w oplocie :grin:

:grin::grin::grin:

coś czerwonego musiało zostać, zaciski poszły out więc chociaż przewody emanują czerwienią :grin:

Opublikowano

Te felgi ryją mi banie:slina:

Opublikowano

ty tylko jedz a inni ci będą robić:facepalm::grin:

Opublikowano
  • Autor
ty tylko jedz a inni ci będą robić:facepalm::grin:

Panie... wszyscy My tam jedli... mam też fote Artura i Andrzeja przy stole jak siedzą, ale nie mogę jej wrzucić bo Artur ma fotke trytytki w pewnym miejscu u mnie :decayed:

Opublikowano

tych co użyłeś do obniżenia auta:grin:

sprzedałem cię:polew:

Opublikowano

własnie gdzie fotki z trytytkami :eusathink::decayed: takiej żezby dawno nie widziałem :grin: