Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Passat B6 2.0TDI 140KM Highline...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masakra jesteś Bartek:grin: A w Passkach/Passkach CC była ta szyba w różowym odcieniu? Laminowana czy jaka tam:decayed:

Opublikowano
  • Autor
Masakra jesteś Bartek:grin: A w Passkach/Passkach CC była ta szyba w różowym odcieniu? Laminowana czy jaka tam:decayed:

W B6 na pewno nie - szyba ma taki sam odcień jak zwykła. Przejrzę potem CC ale raczej będzie tak samo. Laminowanej nie ma bo szyba grzana w VW ma nitki - u nas jest folia i stąd inny odcień.

---------- Post dopisany at 22:51 ---------- Poprzedni post napisany at 22:51 ----------

koledzy ale macie mózgi pełen szacun :hi:

Co Wojtek - zaczynasz się zarażać? :naughty::decayed:

Opublikowano

No tego jeszcze nie widziałem i sam się zastanawiam why? :wallbash::decayed: Ale po pierwszym poście można się było tego wszystkiego spodziewać... :whistling::naughty:

Opublikowano
  • Autor

No to jeszcze fotka zderzaka (...do pomalowania, dzięki Robert :wink:)

rlinefront.JPG

Opublikowano

Bartek ale przy R-line musi być duże koło bo inaczej to kupa wyjdzie ... mam nadzieję że dałeś się przekonać na min 18'' :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Bartek ale przy R-line musi być duże koło bo inaczej to kupa wyjdzie ... mam nadzieję że dałeś się przekonać na min 18'' :decayed:

Oczywiście. Póki co plan to Interlagos ale nie wykluczam innych wzorów - mile widziane propozycje :wink:

Opublikowano

W B6 na pewno nie - szyba ma taki sam odcień jak zwykła. Przejrzę potem CC ale raczej będzie tak samo. Laminowanej nie ma bo szyba grzana w VW ma nitki - u nas jest folia i stąd inny odcień.

---------- Post dopisany at 22:51 ---------- Poprzedni post napisany at 22:51 ----------

Bartek chętnie bym się tymi modami zaraził ale jak 13 lat temu zostawiłem nasadowy klucz na akumulatorze w moim poczciwym golfie1 to pechowo zespawał się z karoserią , dalej wyobrażasz sobie co się działo z autem gdy ujechałem 4 km:decayed: mało bym go nie spalił a wtedy nie było mi do śmiechu po tej akcji mam traume na elektronikę w samochodzie . Śledzę twoje poczynania w tym wątku :slina:i widzę że pięknego passka budujesz pełen podziw

Opublikowano
  • Autor

Bartek chętnie bym się tymi modami zaraził ale jak 13 lat temu zostawiłem nasadowy klucz na akumulatorze w moim poczciwym golfie1 to pechowo zespawał się z karoserią , dalej wyobrażasz sobie co się działo z autem gdy ujechałem 4 km:decayed: mało bym go nie spalił a wtedy nie było mi do śmiechu po tej akcji mam traume na elektronikę w samochodzie . Śledzę twoje poczynania w tym wątku :slina:i widzę że pięknego passka budujesz pełen podziw

Nie ma co się zrażać - powoli dłubać i się nauczyć. Ja 5 lat temu nie umiałem w B6 postojówki wymienić - a teraz mam działalność w której naprawiam (według powszechnej opinii) najgorszą skrzynię automatyczną czyli Multitronic :wink: Ważne że to lubisz - reszta przyjdzie sama :wink:

Opublikowano

jesteś mistrz :slina:

Opublikowano

Mi w CC R-line jakoś się nie widzi... :decayed: w CC to tylko dokładka przedniego zderzaka, progi i ciemniejsze lampy tył... lampy ok, ale reszta jakby na siłę doklejona :kwasny:

Grzanym szybunkiem muszę się zainteresować :decayed: ale to po gwincie... i lusterkach :whistling:

Opublikowano

a dla mnie właśnie w CC R-line robi robotę.. no, ale wiadomo: każdy ma swój gust :wink:

Opublikowano
a dla mnie właśnie w CC R-line robi robotę.. no, ale wiadomo: każdy ma swój gust :wink:

dokładka przedniego zderzaka... napompowane coś co niby dodaje charakteru, można kupić samą dokładkę, yyyy a to zalatuje mi tuningiem do kadeta z lat 86-90 :decayed:

progi - ok, ale... gdzie nawiązanie w zderzaku tył? zderzak tył jest identyczny w R-line i serii

seryjny zderzak wg mnie wygląda wystarczająco charakternie, a samych progów nie ma sensu zakładać, bo nie będzie nawiązania do reszty.

Gleba, koło i nic więcej nie trzeba :wink: chociaż się zobaczy... :wink:

Opublikowano

gust gustowi nierówny - mi się w paskach zwykłych i cc żadne spojlery i nawet r-line słabo widzi ...ale to mój gust i jestem daleki od wydawania opini "brzydki", "ładny" :wink:

Opublikowano

:wink:

doszedł MMS ? bo nic nie odpisałeś :whistling:

Opublikowano
  • Autor

:wink:

doszedł MMS ? bo nic nie odpisałeś :whistling:

Aaaaa, zapomniałem :decayed: Ale widzisz Roberto - namówili mnie na 18" :grin:

---------- Post dopisany at 15:46 ---------- Poprzedni post napisany at 15:41 ----------

Tak myślę, że te SAMAKAND:

dscf0934t.jpg

...albo INTERLAGOS:

interlagos-65761.jpg

Opublikowano

też się zastanaiwałem nad tymi 2 modelami i samarkandy kupiłem, bo jest ich mniej:d

Opublikowano

Bartek, wiesz coś może na temat silników 2.0TDI w Passatach B7? bo myślimy nad takimi, ale na forum passata nic nie mogłem znaleźć :kwasny:

Opublikowano

a to przecież są CR-y w b7 więc poprzeczny odpowiednik tego co są w A4 :decayed: