Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak od jutra zaczynamy w Koninie. Cos tam wiem o tym Mediaexpert... W końcu jestem kierownikiem tego sklepu i ludzi do pracy przyjmowałem :)

27 sierpnia otwarcie.

A ja chciałem się tam dostać do pracy. f*ck.

Tak od jutra zaczynamy w Koninie. Cos tam wiem o tym Mediaexpert... W końcu jestem kierownikiem tego sklepu i ludzi do pracy przyjmowałem :)

27 sierpnia otwarcie.

A ja chciałem się tam dostać do pracy. f*ck.

Szkoda,że wcześniej nie wiedziałem...

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 293,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Powiem Ci tak rekrutacja jest prowadzona przez nasz dział HR i wszystko idzie przez system z którego są wybierane CV i potem spotykam się z ludźmi.

A to nie widziałeś ogłoszenie wcześniej ? Czy teraz dopiero ?

Opublikowano

Widziałem ale miałem stare Cv które wysłałem i system odrzucił chyba bo coś na poczte przyszło kiedyś,że nie wybrali mojego cv czy coś tam. Będę zmieniał pracę napewno ale szukam czegoś konkretnego by przejść odrazu.

Opublikowano

Pewnie doświadczenia w handlu nie masz ? Bo tak to system odrzuca właśnie.

Opublikowano

No w handlu własnie nie mam bo głównie pracowałem w delegacjach jako monter w koninie na produkcji itp. Więc bardziej rzeczy techniczne.

Opublikowano

Powitać w handlu to pamiętaj że czasem to i weekend w pracy ale kasa też inna. :)

Opublikowano

No niestety 7 dni w tygodniu

Opublikowano

Kumpel w media martk pracuje 13-15 dni w miesiącu i wypłaty też ma blisko 2 tysi z premią, do tego karte multisporta za 13 zł miesiecznie itp.

Opublikowano

Tak jest, tylko sklep otwarty 7 dni w tygodniu , a MM otwarty od 9 do 21.

Opublikowano

No zgadza się ale jako kierownik przecież chyba teraz powinieneś mieć wolne weekendy ?

Opublikowano

Ja kierownikiem długo jestem i niestety to nie jest tak jak się myśli hehe obecnie jak sklep budowany to teoretycznie weekend wolny.

A tak to normalnie masz nad sobą jeszcze kierownika regionalnego który najlepiej kazał by ci pracować zawsze hehe

Opublikowano

Ale stypa na tym forum się robi.. Wczoraj zamówiłem olej motula + pakiet filtrów KNECHT od Wandeja. Oczekujemy na paczkę i zaczynamy doprowadzać silnik do stanu jaki być powinien. Zaraz po tym rozrząd.

Opublikowano

Powitać knecht dobra firma sam mam takiego od oleju i jestem zadowolony i to bardzo

Opublikowano

Dlatego ja już dawno jestem na innym forum batalionu :)

Tam tez są spoty słupecki konińskie heh

A to terakotanie zrobiłeś ?

Opublikowano

Dlatego ja już dawno jestem na innym forum batalionu :)

Tam tez są spoty słupecki konińskie heh

A to terakotanie zrobiłeś ?

Nie zrobiłem jeszcze bo ciągle się schodzi z tym i do dziś nie wiem co to jest. Ale z forum gość mi powiedział podczas rozmowy,że ma to samo i na 99% sprzęgło jest walnięte. Objawy i dźwięk identyczny. Też u niego w ciepłe dni terkocze jak cholera a w chłodne czy w nocy jest cisza lub delikatnie tylko. Mam identyczny objaw. Wieczorem jak jadę też spokój. jedynym sposobem jest rozebranie skrzyni. Zwlekam i zwlekam bo nie ma kiedy, teraz za półtorej tyg jade nad morze. Wiec też się przełoży na termin. Ale wszystko na spokojnie. Wrócę i rozbieram skrzynie. Od razu wymienie w skrzyni olej i poduchy pod silnikiem. Czas zabrać się za aktualizowanie i budowanie wątku oraz modzenie bestii.

PS: Jakie to forum,że mają Konińsko-Słupecki ?

Na forum taka stypa,że nawet już ciężko coś z ciekawych części kupić.

Opublikowano
:hi: Faktycznie, nic się tu nie dzieje...
Opublikowano

I się dziać nie będzie :)

Wbijać tam bo tak co dzień na battalionie kilka stron i wszyscy odpowiadają na problemy.

Rejestrować się pod nickiem z tego forum.

Opublikowano

Zapodaj link ;)

Opublikowano

Wpisz Battalion w Google i dopisz .pl i wejdzie Ci forum :). Bo tutaj linka nie mogę zapodać bo blokują :)

Opublikowano

Roger ;)

Nic mi po battalionie, bo mam b6 :/