Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aż sie w głowie nie mieści jak spalili ta audi.

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 292,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No nie mieści się takim to bym łeb urwał .

Opublikowano

Powitać panowie w ten ciężki poniedzialkowy poranek. :hi:

Opublikowano

Ciężki i ponury jak pogoda na dworze :hi:

Opublikowano

Witam Was serdecznie ! :) Jestem nowicjuszem, mieszkam w Poznaniu ale pochodzę ze Ślesina więc myślę że jak będzie coś organizowane to w miarę możliwości na pewno zawitam :) Pozdrawiam miłośników Audi i do usłyszenia i zobaczenia :)

Opublikowano

Witamy kolego na forum. Najpierw musi się coś dziać bo od dawna nie ma czasu na to :)

Opublikowano

Pomyślimy nad jakimś spotem ale to zobaczymy. :hi: Powitać panowie

Opublikowano

Musicie szybciej myśleć :decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cisza ciszą, ale moja audiczka niestety stoi, w piątek strzeliłem w klientke która mi zajechała pas na rondzie. Niestety rzeczoznawca ma być dopiero pod koniec tygodnia, a jeździć nią nie można bo je.ło wspomaganie :( no i kaszana na jakies 2-3tygodnie :/

Opublikowano

Nie przejmuj się u mnie tak . W czwartek urwał mi się wahacz dolny na przodzie koło się przestawiło i wielki uj.. Szczęście,że akurat podczas ruszania i skrętu ostrego mi się to stało nie podczas jazdy np 100km/h, podwiązałem go do ośki i dojechałem do mechanika 30 km/h na szczęście tylko wahacz poszedł wiec mi wymienił od ręki czekałem jakieś 2-3h z częściami. wszystko okej aż do poniedziałku godzina 5 rano jadę z Konina do Bełchatowa a tu w turku a dokładnie kawałek za przykoną nagle słysze delikatne wycie jakbym najechał na pas na autostradzie za chwile mi mrugają za mną kolesie a sekunde potem mnie rzuciło na prawo i lewo miałem wrażenie jakby opona jebła. Zatrzymuje się na drodze( pobocze) i ani do przedu ani do tułu jechać się już nie dało po zatrzymaniu bo jebało gumą, koło stało po skosie a próbując jechać do przodu czy tyłu auto zachowywało się jak na zaciągniętym na maxa ręcznym czyli prawie gasło przy ruszaniu. Żeby nie zajechać sprzęgła dałem spokój i o 5 stoje na środku drogi przelotowej TUREK-UNIEJÓW... Cód był taki,że 50 m dalej była zatoczka i na wstecznym jakoś przeciągnąłem na hama go do zatoczki by nie utrudniać ruchu. Do 8 rano czekałem aż otworzą sklep z częściami. Mam w okolicy paru znajomych i koleś przyjechał do mnie by mi to zrobić na miejscu. Tak jak myślałem okazało się,że to łożysko poszło. Gdy ściągłem hamulce z tarczą dosłownie rozsypało się na mak.. 5h stania w zatoczce ale udało się pojechałem dalej ! :)

Opublikowano

Siemka pany. Dawid, z naszym szczęściem w przygodach to chyba na pasterke trzeba się przejść.

Jadę a2 ponad 200 na budziku z rodziną do poznania, zjezdzajac już coś zaczęło rumotac. W drodze powrotnej zaczęło całą będą telepac. W końcu znalazłem mechanika chętnego do pracy, lewe przednie koło miało odkrecone szpilki na 1-1.5 cm

Opublikowano

Seba najbliższa okazja odpokutować to 24 grudnia godzina 21 lub 00:00 :grin:

Opublikowano

Siemka pany. Dawid, z naszym szczęściem w przygodach to chyba na pasterke trzeba się przejść.

Jadę a2 ponad 200 na budziku z rodziną do poznania, zjezdzajac już coś zaczęło rumotac. W drodze powrotnej zaczęło całą będą telepac. W końcu znalazłem mechanika chętnego do pracy, lewe przednie koło miało odkrecone szpilki na 1-1.5 cm

Ktoś cię bardzo nie lubi, bo samo się raczej nie odkręciło
Opublikowano

Ciężko powiedzieć, ponoć alus potrafi się odkręcić. Zakład gdzie zmieniam koła teraz sprawdza każdą szpilke markowym kluczem. Z obserwacji widzę że kilka dociągali pół obrotu po kluczu udarowym

Opublikowano

Tak czytam i z rodzina 200km/h ? Ok. Zaprasza na drugie forum spot w Turku ?? Mam dobra miejscówkę.

Opublikowano

.... Lubię za***rdalac :D

Opublikowano

Co tam za miejscowoka? :hi:

Opublikowano

Strefa inwestycyjna z parkingiem :)

Opublikowano

Jestem za jakimś spotem któryś weekend godziny popołudniowo-wieczorne. Przez Turek jadę co tydzień w piątek około 18-19 z bełchatowa więc można coś ogarnąć nawet w PT.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

siema jak tam ?