scq Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Może coś ogarniemy na Słupcy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dam-in Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Witajcie, mam drobny problem z Audi i potrzebuje podpiąć się pod jakiś komputer i zobaczyć co tam siedzi a przy okazji zaadaptować przepustnice. Jest ktoś z okolic Konina/Słupcy/Koła kto by mnie podpiął do Vaga i pomógł to ogarnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Szkoda że nie mówiłeś to bym dzisiaj Ci zajrzał bo byłem w Słupcy i leciałem prze Konin. :/ ok. 12-13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Szkoda że nie mówiłeś to bym dzisiaj Ci zajrzał bo byłem w Słupcy i leciałem prze Konin. :/ ok. 12-13 mogłeś napisać :)a po co byłeś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dam-in Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Szkoda że nie mówiłeś to bym dzisiaj Ci zajrzał bo byłem w Słupcy i leciałem prze Konin. :/ ok. 12-13 No szkoda, a będziesz jeszcze kiedyś leciał przez konin, lub masz czas jakoś w tygodniu to byśmy się gdzieś ustawili ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Badania mojego staruszka :/ w tygodniu mnie złapać to jest wyczyn ze względu na pracę, a może spot pany ?? to się zbiorę ? może za tydzień do WORDU bo muszę egzamin na zbicie pkt ogarnąć :) i dokumenty chce wysłać do Kalisza bo tam blisko mam dziewczynę a bardziej mi po drodze niż konin i taniej bo 200zł, no a niestety dzisiaj wpadło i mam 18pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Jedyną metodą na usunięcie pkt. będzie usunięcie kilkudziesięciu KM w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 No właśnie chyba pójdzie śruba w pedał gazu by nie dociskać do końca ale tym razem przepisowo jechałem tylko nieszczęśliwie wyprzedzałem starszego pana :/ ---------- Post dopisany 02-02-2013 at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany 31-01-2013 at 13:08 ---------- No i po VAGowaniu damian jak wszystko ok? dojechałeś po adaptacji do domu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Pany robimy coś w końcu czy stypa u nas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 mini spot już był hehe ale zróbmy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 mini spot już był hehe ale zróbmy coś ale większą ekipą a nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dam-in Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 No właśnie chyba pójdzie śruba w pedał gazu by nie dociskać do końca ale tym razem przepisowo jechałem tylko nieszczęśliwie wyprzedzałem starszego pana :/ ---------- Post dopisany 02-02-2013 at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany 31-01-2013 at 13:08 ---------- No i po VAGowaniu damian jak wszystko ok? dojechałeś po adaptacji do domu? Wszystko OK Jeszcze raz wielkie dzięki dla Ciebie Przynajmniej teraz wiem gdzie leży mój problem. Jak znowu zaczną się jakieś falowania/gaśnięcia to odwiedzam gazowanika, poczytałem juz na ten temat troche w internecie i od tego musze zacząć. Dziwi mnie to, że niby to błąd sondy a nie miałem zadnego check'a na desce? Nawet chyba nie mam takiej kontrolki na zegarach, mam tylko EPC.. PS. Możemy zorganizować coś większego, jestem za Darku, jak możesz podaj mi te kody błędów co były u mnie Ten z sondą pamiętam, interesuje mnie ten z ubogą mieszanką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 No spoko będę w domu to zapodam kody twoich błędów Ale widocznie błąd sondy nie wprowadził silnika w Check Engine No to już 3rzech zróbmy spot jeszcze na set'up zimowym a potem na lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dam-in Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 U mnie lato zima jest tak samo więc wiecie hehe. Jedynie zmieni się poziom brudu na lakierze Ale mozemy zrobić jakiś większy spot nawet w tym tygodniu jak damy rade:a4fan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 3 Faults Found: 16514 - Oxygen (Lambda) Sensor B1 S1: Malfunction in Circuit P0130 - 35-10 - - - Intermittent 17536 - Fuel Trim: Bank 1 (Mult): System too Lean P1128 - 35-10 - - - Intermittent 18010 - Power Supply Terminal 30: Voltage too Low P1602 - 35-10 - - - Intermittent Tutaj masz błędy Damian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dam-in Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Dzięki Darek Edit: 16514 - Oxygen (Lambda) Sensor B1 S1: Malfunction in Circuit P0130 - 35-10 - - - Intermittent - Niestety ten błąd powrócił... Byłem u gazownika, podłączył mnie pod Vaga i był ten błąd... Pojeździłem na samej benzynie 10km w celach testowych i znowu powrócił... Czyżby sonda powiedziała papa, czy tylko jakaś przerwa na kablu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Pany my tu odżyjemy coś? Czy jednak stypa będzie u nas ? ---------- Post dopisany 10-02-2013 at 12:31 ---------- Poprzedni post napisany 09-02-2013 at 23:17 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Pany może coś ogarniemy tutaj większego jakiś większy spocik coś? Może ogólnie możemy ilu tu nas jest obecnych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi