Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Słupecko - Konińskie

Arkadiush

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Witajcie, mam drobny problem z Audi i potrzebuje podpiąć się pod jakiś komputer i zobaczyć co tam siedzi a przy okazji zaadaptować przepustnice. Jest ktoś z okolic Konina/Słupcy/Koła kto by mnie podpiął do Vaga i pomógł to ogarnąć? :a4fan:

Szkoda że nie mówiłeś to bym dzisiaj Ci zajrzał bo byłem w Słupcy i leciałem prze Konin. :/ ok. 12-13

mogłeś napisać :)a po co byłeś ??

Szkoda że nie mówiłeś to bym dzisiaj Ci zajrzał bo byłem w Słupcy i leciałem prze Konin. :/ ok. 12-13

No szkoda, a będziesz jeszcze kiedyś leciał przez konin, lub masz czas jakoś w tygodniu to byśmy się gdzieś ustawili ? :)

Badania mojego staruszka :/ w tygodniu mnie złapać to jest wyczyn ze względu na pracę, a może spot pany ?? to się zbiorę ? może za tydzień do WORDU bo muszę egzamin na zbicie pkt ogarnąć :):) i dokumenty chce wysłać do Kalisza bo tam blisko mam dziewczynę a bardziej mi po drodze niż konin i taniej bo 200zł, no a niestety dzisiaj wpadło i mam 18pkt :o

Jedyną metodą na usunięcie pkt. będzie usunięcie kilkudziesięciu KM w aucie :decayed:

No właśnie chyba pójdzie śruba w pedał gazu by nie dociskać do końca ale tym razem przepisowo jechałem tylko nieszczęśliwie wyprzedzałem starszego pana :/ :embarrassed:

---------- Post dopisany 02-02-2013 at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany 31-01-2013 at 13:08 ----------

No i po VAGowaniu :) damian jak wszystko ok? dojechałeś po adaptacji do domu?

No właśnie chyba pójdzie śruba w pedał gazu by nie dociskać do końca ale tym razem przepisowo jechałem tylko nieszczęśliwie wyprzedzałem starszego pana :/ :embarrassed:

---------- Post dopisany 02-02-2013 at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany 31-01-2013 at 13:08 ----------

No i po VAGowaniu :) damian jak wszystko ok? dojechałeś po adaptacji do domu?

Wszystko OK :) Jeszcze raz wielkie dzięki dla Ciebie :drunk: Przynajmniej teraz wiem gdzie leży mój problem. Jak znowu zaczną się jakieś falowania/gaśnięcia to odwiedzam gazowanika, poczytałem juz na ten temat troche w internecie i od tego musze zacząć. Dziwi mnie to, że niby to błąd sondy a nie miałem zadnego check'a na desce? Nawet chyba nie mam takiej kontrolki na zegarach, mam tylko EPC..

PS. Możemy zorganizować coś większego, jestem za :)

Darku, jak możesz podaj mi te kody błędów co były u mnie :) Ten z sondą pamiętam, interesuje mnie ten z ubogą mieszanką.

No spoko będę w domu to zapodam kody twoich błędów :) Ale widocznie błąd sondy nie wprowadził silnika w Check Engine :)

No to już 3rzech :) zróbmy spot jeszcze na set'up zimowym a potem na lato :)

U mnie lato zima jest tak samo więc wiecie :D hehe. Jedynie zmieni się poziom brudu na lakierze :D Ale mozemy zrobić jakiś większy spot nawet w tym tygodniu jak damy rade:a4fan:

3 Faults Found:

16514 - Oxygen (Lambda) Sensor B1 S1: Malfunction in Circuit

P0130 - 35-10 - - - Intermittent

17536 - Fuel Trim: Bank 1 (Mult): System too Lean

P1128 - 35-10 - - - Intermittent

18010 - Power Supply Terminal 30: Voltage too Low

P1602 - 35-10 - - - Intermittent

Tutaj masz błędy Damian.

Dzięki Darek :a4fan:

Edit: 16514 - Oxygen (Lambda) Sensor B1 S1: Malfunction in Circuit

P0130 - 35-10 - - - Intermittent - Niestety ten błąd powrócił... Byłem u gazownika, podłączył mnie pod Vaga i był ten błąd... Pojeździłem na samej benzynie 10km w celach testowych i znowu powrócił... Czyżby sonda powiedziała papa, czy tylko jakaś przerwa na kablu ?

Pany my tu odżyjemy coś? Czy jednak stypa będzie u nas ?

---------- Post dopisany 10-02-2013 at 12:31 ---------- Poprzedni post napisany 09-02-2013 at 23:17 ----------

:facepalm:

Pany może coś ogarniemy tutaj większego jakiś większy spocik coś?

Może ogólnie możemy ilu tu nas jest obecnych ?