darek995 Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 to co tam w planach? najgorsze że niedziela ni jak pasuje :-(
Arkadiush Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Opublikowano 14 Lutego 2013 to co tam w planach? najgorsze że niedziela ni jak pasuje :-( no trzeba jakoś się spotkać Ekipą
scq Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Ja się piszę na cały weekend, bo tak czy inaczej Arek będziesz musiał po mnie przyjechać, mój paździerz od piątku kampi na kanale u mechaniora
Arkadiush Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Opublikowano 14 Lutego 2013 Ja się piszę na cały weekend, bo tak czy inaczej Arek będziesz musiał po mnie przyjechać, mój paździerz od piątku kampi na kanale u mechaniora ale gdzie przyjechać do R.. czy PZn ?
scq Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Na weekend wracam na wieś, więc będę dostępny, paździerz w sobotę jednak się regeneruje. Zabierać interfejs?
Arkadiush Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Opublikowano 18 Lutego 2013 Pany mam do sprzedania kratki nawiewu do b5 lampy przód polift i lusterko prawe małe ;D
dam-in Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Ale cisza u nas Panowie z Koniowa, jak coś to tez dysponuje Vagiem i moge służyć pomocą w wolnym czasie Ostatnio walcze z moim silnikem, lambda nowa, czujnik temperatury cieczy nowy i w koncu żadnych błędów... zobaczymy na jak długo..
scq Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Damian vs. VAG 1:0 na punkty, po zaciętej walce Też katowałem VAG`iem, pozostał jeden błąd od silnika nawiewów, się zrobi. Wyskoczył dodatkowo czujnik temp. zew, zwykła przerwa w obwodzie, ale dla świętego spokoju wstawiłem nowy, bo stary zaśniedział. Coś w środku zmieniałeś?
dam-in Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 W środku nic nie zmieniałem Póki co ogarniam ten silnik, bo mi spać nie daje Jak ssania nie było, to zamulał na rozgrzanym. Może dzisiaj będzie ok
Arkadiush Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 W środku nic nie zmieniałem Póki co ogarniam ten silnik, bo mi spać nie daje Jak ssania nie było, to zamulał na rozgrzanym. Może dzisiaj będzie ok chciał rezać XENON:kox:
dam-in Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 No może kiedyś Ale dzisiaj znowu bez ssania odpaliłem... ręce opadają. Oczywiście przy tym nierówno chodzi i potrafi zakaszleć do rozgrzania. Co to może być ??
Arkadiush Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 No może kiedyś Ale dzisiaj znowu bez ssania odpaliłem... ręce opadają. Oczywiście przy tym nierówno chodzi i potrafi zakaszleć do rozgrzania. Co to może być ?? wiesz ja miałem coś w podobie i to była przepustnica ;/ trzeba wyczyścić i powinno być si:wink:
dam-in Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Czyscili mi gazownicy i adaptowałem ją sam.. nadal lipa
Arkadiush Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 Czyscili mi gazownicy i adaptowałem ją sam.. nadal lipa A VAG-u co wyszło Ci ?
Arkadiush Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 a u mnie na vałce nic a nic błędów u mnie z przepustnicą są muszę ją wyczyścić
dam-in Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Póki co na Vagu nie ma już błędów. Błąd lambdy zapala mi sie tylko wtedy jak silnik strzeli/ zakaszle na braku ssania przy zimnym motorze. Dzisiaj go odpaliłem i przez pere sekund nie mógł załapać ssania, troszke się meczył ale po chwili sie unormowało i jest niby dobrze Może WN, świece... w lato będzie zapewne dobrze. Ale chyba te swiece wymienie profilaktycznie PS. Wczoraj poprzycinałem troche węzyki od podcisnienia, który idzie od tego grzybka na listwie wtryskowej do przepustnicy, bo gazownicy mi zrobili tam "troszke" zapasu i wydaje mi sie ze jest lepiej. I rano właśnie jak się meczy z tym ssaniem, to słyszę takie jakby gwizdanie, jakby właśnie powietrze gdzieś uciekało..
Arkadiush Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Opublikowano 2 Marca 2013 Siema Pany:hi:skoro robi się cieplej może jakiś letni 1 spocik z większym gronie?
scq Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Jakby słoneczko zaświeciło na przyszły weekend to mogę wlecieć
Rekomendowane odpowiedzi