fatboy Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Audi 80 po tuningu optycznym (3324210025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. extra gratka dla miłośnika audi O rzesz k**wa że tak powiem. Po tuningu? Przecież to ktoś na wsi w betoniarce to urabiał! Rafciu kiedy masz czas ? zależy na co i jak dużo:naughty: chyba nie ten Rafciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Audi 80 po tuningu optycznym (3324210025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. extra gratka dla miłośnika audi O rzesz k**wa że tak powiem. Po tuningu? Przecież to ktoś na wsi w betoniarce to urabiał! Rafciu kiedy masz czas ? zależy na co i jak dużo:naughty: chyba nie ten Rafciu na porezanie na flaszkę można się spotkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Audi 80 po tuningu optycznym (3324210025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. extra gratka dla miłośnika audi O rzesz k**wa że tak powiem. Po tuningu? Przecież to ktoś na wsi w betoniarce to urabiał! Rafciu kiedy masz czas ? zależy na co i jak dużo:naughty: chyba nie ten Rafciu na porezanie na flaszkę można się spotkać gdzie się spotykacie ? :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Audi 80 po tuningu optycznym (3324210025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. extra gratka dla miłośnika audi O rzesz k**wa że tak powiem. Po tuningu? Przecież to ktoś na wsi w betoniarce to urabiał! Rafciu kiedy masz czas ? zależy na co i jak dużo:naughty: chyba nie ten Rafciu na porezanie na flaszkę można się spotkać gdzie się spotykacie ? :kox: kolegę ze Słupcy to jest nas 3 + Norbi :decayed:także można się spotkać na wspólne rezanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Ja w sierpniu będę dostępny i na flachę z mega chęcią wpadnę! Nie alkoholizowałem się od Sylwestra, także abstynencja 100%. Pozdro -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 no to flaszka w lodówie a megarezator w schowku:evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Ja w sierpniu będę dostępny i na flachę z mega chęcią wpadnę! Nie alkoholizowałem się od Sylwestra, także abstynencja 100%. Pozdro -.- no to mamy ekipe na chlanie ---------- Post dopisany at 08:42 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ---------- no to flaszka w lodówie a megarezator w schowku:evil: no a jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 a co do tego audi 80 to Kto mu w ogóle pozwolił wejść do garażu. !! ---------- Post dopisany at 15:31 ---------- Poprzedni post napisany at 15:20 ---------- macie jakieś sprawdzone końcówki wydechu do polecenia? tak myślę 70mm by obrać i ścięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 a może by tak jakiś mały łomżing w sobote ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 może wpadniecie do Żerkowa na vag event ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Do piątku jestem w Skierniewicach, ale weekend wolny. Można coś wychylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 a może by tak jakiś mały łomżing w sobote ? ja odpadam wesele teoretycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 To spotykamy się na VAGu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 do żerkowa duzo km troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 tzn skąd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 no......... z leżaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 no Slu czy Poz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Slu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 no ja też ze Slu, mamy 40km niecałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 nom, nie wiem jak z czasem bo sie trochę roboty w domu nazbierało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi