Michu B5 Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Cena dobra to brałem 369 zł za komplet plus przesyłka
Strażak R1 Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Aruś kiedy tam jakiś spot najbliższy? Odebrałem Moją Audi z warsztatu od Bartasa I Planuję gdzieś się spotkać z klubowiczami
fatboy Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Można coś pomyśleć w niedzielę
slo Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Aruś kiedy tam jakiś spot najbliższy? Odebrałem Moją Audi z warsztatu od Bartasa I Planuję gdzieś się spotkać z klubowiczami o, witam kolegę ze Słupcy
Sylwek A 4 Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 No to panowie kiedy jakiś spocik? jeśli miał by być w tą niedzielę to ją odpadam zlot rodziny mam. ale następną można by coś pomyśleć można by napisać do chłopaków a3 może było by nas więcej albo ogólny spot audi tylko trzeba by czasu by jakoś to popisać na forach. co o tym myślicie?
Michu B5 Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Ja za 2 tyg raczej bym odpadł bo stawiam auto na warsztat i magiel robie
Labiel Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Ja za 2 tyg raczej bym odpadł bo stawiam auto na warsztat i magiel robie A co tam zamierzasz robić?
Michu B5 Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Maglem leci bo na nadkolach jest plyn :-)
Labiel Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 oj widzę że się dogadujecie Hehe. Płyny w aucie są dwa: chłodniczy i hamulcowy No i dwa oleje. Czyli chyba chodzi o olej z układu wspomagania.
Arkadiush Opublikowano 2 Października 2014 Autor Opublikowano 2 Października 2014 do domu dojechałem spokojnie Pomysł na następne auto
darek995 Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Witam A wczoraj spokojnie bo w ciagu dnia sypialnie kończę itp A co rezania to w następnym tygodniu cos bedzie mała zapowiedź innych alu, pakiet ambiente, pipercrossy, oleje itp heh A co do kołyski to dajcie spokoj narazie nie tedy droga Tu widze Sylwek sie szykuje na car audio. Ja w weekend na kolejne wesele ide A co do wydatków to zonie auto trza zmienić A i ktoś tu cos pisał o gazie heh Zestaw do 1.8 : Stag 300 lub isa2 Wtryski Omvl reg fast Reduktor ac r01 Wszystko miedz fi8 drożej ale lepiej Edytowane 2 Października 2014 przez darek995
Michu B5 Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Płyn chłodzący? od wspomagania :-)
Rekomendowane odpowiedzi