Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Słupecko - Konińskie

Arkadiush

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

narazie moduje balkon w chacie, wczoraj rzeźbiłmw samochodzie:naughty:

co robiłeś? ja muszę zrobić dekory i podświetlanie klamek:wink:

Ja jeszcze do kanału muszę wrzucić jakąś kanapę i lodówke na bro żeby nie musieć co chwile wychodzić :-)

oo oo dobry pomysł :wink:Labiel patrzyłeś coś ? widziałem Ciebie dzisiaj jak leciałeś na chate :kox:

Nie miałem jak. Starsza kobiety trafiła do szpitala więc musiałem lecieć po dziewuchę do Poznania, potem jeszcze szpital w Koninie. Czyli generalnie cały dzień za kółkiem aż mnie d*pa już boli :)

---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ----------

Jutro do południa będę starał się wywalić całą przednią zawiechę jeśli nic mi nie wypadnie bo jeszcze nie wiem czy znowu nie będę musiał ganiać po szpitalach :( Tak to już dzisiaj bym to ogarnął.

Nie miałem jak. Starsza kobiety trafiła do szpitala więc musiałem lecieć po dziewuchę do Poznania, potem jeszcze szpital w Koninie. Czyli generalnie cały dzień za kółkiem aż mnie d*pa już boli :)

---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ----------

Jutro do południa będę starał się wywalić całą przednią zawiechę jeśli nic mi nie wypadnie bo jeszcze nie wiem czy znowu nie będę musiał ganiać po szpitalach :( Tak to już dzisiaj bym to ogarnął.

ok także czekam za info:wink: