slo Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 W razie czego wlatuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 :hi:pogoda dopisuje trzeba jakieś mody robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 narazie moduje balkon w chacie, wczoraj rzeźbiłmw samochodzie:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 narazie moduje balkon w chacie, wczoraj rzeźbiłmw samochodzie:naughty: co robiłeś? ja muszę zrobić dekory i podświetlanie klamek:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 kosmetyke żarówka w popielniczce, podłokietnik w tylnej kanapie i bawiłem sie audio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 kosmetyke żarówka w popielniczce, podłokietnik w tylnej kanapie i bawiłem sie audio i to pod blokiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 no a gdzie:kox: dwa lata temu w bmw wymieniałem chłodnice klimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 no a gdzie:kox: dwa lata temu w bmw wymieniałem chłodnice klimy w razie cuś u mnie garaż jest klubowo rezaczowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 łe no to piknie panie bedzie dzie oliwe wymieniać i wogóle:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 łe no to piknie panie bedzie dzie oliwe wymieniać i wogóle:naughty: ze Slo rezamy przeważnie u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 :hi:witam no pewnie a jak nie to ja też pizgam pod blokiem nie ma lipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 :hi:witamno pewnie a jak nie to ja też pizgam pod blokiem nie ma lipy monster garage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 hardkorowo:punk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ja jeszcze do kanału muszę wrzucić jakąś kanapę i lodówke na bro żeby nie musieć co chwile wychodzić :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ja jeszcze do kanału muszę wrzucić jakąś kanapę i lodówke na bro żeby nie musieć co chwile wychodzić :-) oo oo dobry pomysł :wink:Labiel patrzyłeś coś ? widziałem Ciebie dzisiaj jak leciałeś na chate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Nie miałem jak. Starsza kobiety trafiła do szpitala więc musiałem lecieć po dziewuchę do Poznania, potem jeszcze szpital w Koninie. Czyli generalnie cały dzień za kółkiem aż mnie d*pa już boli ---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ---------- Jutro do południa będę starał się wywalić całą przednią zawiechę jeśli nic mi nie wypadnie bo jeszcze nie wiem czy znowu nie będę musiał ganiać po szpitalach Tak to już dzisiaj bym to ogarnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Nie miałem jak. Starsza kobiety trafiła do szpitala więc musiałem lecieć po dziewuchę do Poznania, potem jeszcze szpital w Koninie. Czyli generalnie cały dzień za kółkiem aż mnie d*pa już boli ---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ---------- Jutro do południa będę starał się wywalić całą przednią zawiechę jeśli nic mi nie wypadnie bo jeszcze nie wiem czy znowu nie będę musiał ganiać po szpitalach Tak to już dzisiaj bym to ogarnął. ok także czekam za info:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 bry:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi