xsebo1 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Siemka. Pozytywne wieści kolego maluj i instaluj mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Ja dziś wyczyscilem filtr kabinowy wiem że to tymczasowe rozwiązanie i wymienię go na wiosnę a tak z innej beczki przyszły mi dziś części do lanosa i nexi oryginalne tak już wszystko zalozone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) W końcu mnie posłuchał z tymi zderzakami zeby pospawać U mnie też wszystkie graty poszły do lakiernika Edytowane 24 Stycznia 2015 przez Michu B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Moja też by chciała nowy lakier, niestety funduszy brak :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Odkładaj u mnie akurat się trafiło,że przelew wpadł więc było na lakierowanie samochodu Zapraszam do mnie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/305120-a4-b5-awt-keteo-vs-newproject-18t/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Teraz to panowie setupie zimowe w grazu bo śnieg pada Dawid w końcu poprawiasz serie ale do modow modow jeszcze długa droga W polifcie to tył pdc by robił robotę a przod na "szeroko" mało tego na forum ale da sie zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Czy poprawiam hmm doprowadzam do stanu takiego by się to prezentowało i bym mógł zacząć coś modzić w next kolejności wymiana oleju i filtrów więc do lata daleka droga przede mną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Koledzy może wy coś doradzicie konkretnego... Znajomy ma A4 B5 na zawieszce 1BA, trochę koza jest Nie zależy mu na super glebie, ale chce trochę obniżyć auto. Wacha się między samymi springami eibach pro kit -30mm, a kompletnym 1BE (amory i springi)... Która opcja lepsza? Chyba że zaproponujecie jakieś inne rozwiązanie w rozsądnej kwocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Widziałeś moja bordową ja mam same sprężyny H&R nie pamiętam ile bo tak było kupione ale jest ok da się normalnie jeździć myślę że same sprężyny wystarczy tyle że zależy w jakim stanie są amory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek B5 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jak amory ma dobre to niech pakuje pro kit-a no chyba ze amory padaja to 1BE no i jeszcze jest kwestia twardosci zawiasu 1BE bedzie bardziej miekkie A u mnie szykuje sie wymiana uszczelniaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Niby przód ma 70%, a tył 50%... 1BE bardziej miękkie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek B5 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 eibach jest troszke twardszy chociaz nie miałem okazji testowac na jednym aucie ale passat na eibach-u sie ładnie prowadził a4 na 1BE troszke gorzej najprawdopodobniej przez to ze amory tył były do wymiany w jego przypadku myslał bym nad 1BE w dobrej kondycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Znalazłem coś takiego http://a4-klub.pl/index.php?/topic/237463-kategorie-wagowe-zawieszenia-a4-b6b7/ Każdy rodzaj zawiecha 1ba np ma kilka klas wagowych,co przekłada się na właściwości jezdne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Niech założy springi -40mm na -30mm dużej różnicy nie zrobi zakładałem do swojej kozy poprzedniej i wyszło miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 te cienkie sprężyny ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) W ogłoszeniu jest foto, że rzekomo tak siedziało B5 na tych springach: Edytowane 25 Stycznia 2015 przez Blachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 W ogłoszeniu jest foto, że rzekomo tak siedziało B5 na tych springach: Trochę przekłamane moim zdaniem ale efekt jest taki na -40mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Do 1ba nie ma sensu pakować springow i to ci całe forum powie. Jedyna słuszna opcja to 1be i z czasem springi dokupić bo niestety sle 1ba sie wysra z racji skoku tłoka. A to -30mm to nie bedzie widać różnicy jak ba 1be. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi