jaku8891 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Czyszczenie może pomóc. Regeneracja odbłyśnika również, ok. 90zł/lampę a gdzie kolego takie coś robią?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erchi Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 http://paaw.nazwa.pl/reg1/regeneracja-2/ reszta w google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku8891 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 koledzy wstyd się przyznać, ale problemem okazała się nieprawidłowo zamieszczona żarówka ..człowiek uczy się na błędach, a i tak głupi umiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ważne że hula dziś nie miałem czasu do lampy zajrzeć ale pewnie odblysnik będzie matowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Sylwek przewody powinny byc "elastyczne" a nie twarde - mowa tu o wysokim napięciu. Zrobiłeś tak jak kazałem ? Albo złap je na odpalonym silniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Hehehe szybki kurs breck dance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Tak delikatnie iskrzy przy świecy na odpalonym silniku nie dotykalem: ) sposób pokazał że są do wymiany teraz muszę zamówić i tu pytanie na co patrzeć? Mam na myśli przewody? Jakiej firmy szukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Tak delikatnie iskrzy przy świecy na odpalonym silniku nie dotykalem: ) sposób pokazał że są do wymiany teraz muszę zamówić i tu pytanie na co patrzeć? Mam na myśli przewody? Jakiej firmy szukać? BERU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Beru bierz tak jak pisałem wczesniej i tu Michał pisze zamów u forumowych chlopakow dzik, wandej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku8891 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Powitać Panowie. Macie kogoś sprawdzonego i dobrego kto naprawia radia samochodowe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Jakie radio i co się dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku8891 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Pierwsze Concert II, czasami przycharczy płyta, no i mam drugie Concert II które chciałbym sprawdzić, ewentualnie złamać kod radia bo nie mam, włącza sie ale jest tylko czerwony wyswietlacz caly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Trzeba odczytać kod z pamięci radia. Metex ma matryce do pamięci rom. Wiesz gdzie był kiedyś pewex? Od drugiej strony, najlepszy w koninie W necie są filmiki jak później wpisać kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Można by zostawić to stare concert II a dokupić emulator zmieniarki. Wpinasz pod radio, montujesz w schowku a pomiescisz 6 x 99 kawałków powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku8891 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 To jest tam gdzie teraz jest Centrum Serwisowe WMW, tak? to gdzie się wchodzi do tego magika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Na 5 oś na ul wyszynskiego przy szkole . Wejście od środka, serwis microcom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi