fatboy Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Witam. Mam do was takie pytanko, mianowicie którego mechanika polecacie w okolicach Słupcy/Strzałkowa? Jeśli w złym miejscu napisałem to sorka ale jestem nowy na forum. Zdrojewski bodajże na wylocie ze strzałkowa na wrześnię po lewej stronie osobiście u niego nie robiłem jeszcze auta ale kumpel jest bardzo zadowolony i poleca Dzięki chłopaki. mała waży 4,650 i ma wzrostu 63cm duża dziewczyna: ) kawał kobity
Neemzi Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Wie może ktoś ile biorą w Gosławicach za sprawdzenie szczelności głowicy ??
Michu B5 Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 No panowie zostałem dziś ojcem urodziła mi się córka o 10:25. Gratulacje Sylwek
Sylwek A 4 Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Jeszcze raz dzięki panowie: ) oby tylko zdrowo rosła.
Michu B5 Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Rafał Ty kiedyś szukałes takiej blaszki od popielniczki co ją trzyma gdzie to dostałes ? bo mi 2 potrzebne lub nazwa
xsebo1 Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Sylwek gratuluje czas pożegnać szaleństwa, nastał czas rodzicielstwa. Kolejny etap Opiłeś? Chyba nie chcesz żeby chorowała
fatboy Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Rafał Ty kiedyś szukałes takiej blaszki od popielniczki co ją trzyma gdzie to dostałes ? bo mi 2 potrzebne lub nazwaOd łysego brałem chyba albo na szrocie nie pamiętam
xsebo1 Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Kumplowi na mikołajki żona urodziła drugą córkę, dostał najlepszy prezent
P1RAT Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Sylwek wlasnie sie dowiedzialem niedawno gratulacje dla Ciebie i malzonki.
Sylwek A 4 Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Powitać panowie. Dawid dzięki i jeszcze raz dzięki panowie.
fatboy Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 jakieś zloty coś ? jak się cieplej zrobi
xsebo1 Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Fajnie się jeździ w taką pogodę, zakręty na ręcznym esp kontruje. Gaz w podłogę a obroty spadają bo lód
Neemzi Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Był zastosowany petent blaszki o grubości 0.8cm który miał dociskać wtrysk(omijał mocowanie środkowego wtrysku, bo jak widać tutaj szpilka nie miała szans trzymać) a tego nie robił. Do tego pokrywa przykręcona na 2-3 nakrętki i olej dość mocno się wydostawał z lewej strony głowicy.
Rekomendowane odpowiedzi