darek995 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 jakiekolwiek bajery podświetlane na zewnątrz to stanowczo nie !
Arkadiush Opublikowano 1 Października 2013 Autor Opublikowano 1 Października 2013 jakiekolwiek bajery podświetlane na zewnątrz to stanowczo nie ! +1
fatboy Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 GRILL ATRAPA AUDI A4 B5 RS-TYPE 94-00 BLACK TUNING (3565897061) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ---------- Post dopisany at 20:15 ---------- Poprzedni post napisany at 07:22 ---------- Podświetlany znaczek hmmm ... http://s22.postimg.org/k5i0bacj1/dscn41201lu6.jpg Jeszcze lampki choinkowe by się przydały. i neony
darek995 Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Albo Kogut na dachu... Zaraz zaraz to juz gdzies widziałem Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2
fatboy Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 daj lepszą fote z tym grylem esowym ---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 21:05 ---------- już oblookałem w wątku robi robote:naughty:
Arkadiush Opublikowano 3 Października 2013 Autor Opublikowano 3 Października 2013 Panowie co tam robimy ?
darek995 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 No ja tez pracuje i zbieram pomysły jak tu ugryźć jeszcze audi z której strony chce sobie na urodziny kupic skore ale nie wiem czy cos znajdę. Myśle jeszcze o regeneracji gwintu na lato pod nowa felgę Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2
Arkadiush Opublikowano 3 Października 2013 Autor Opublikowano 3 Października 2013 No ja tez pracuje i zbieram pomysły jak tu ugryźć jeszcze audi z której strony chce sobie na urodziny kupic skore ale nie wiem czy cos znajdę. Myśle jeszcze o regeneracji gwintu na lato pod nowa felgę Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 zbieraj na pierścionek a nie mody Ci w głowie
darek995 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 urodziny się ma raz w roku no c**j coś z tym pierścionkiem wymyśleć muszę, właśnie mnie przywróciłeś do rzeczywistości
Arkadiush Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 urodziny się ma raz w roku no c**j coś z tym pierścionkiem wymyśleć muszę, właśnie mnie przywróciłeś do rzeczywistości wybacz ale musiałem
Arkadiush Opublikowano 5 Października 2013 Autor Opublikowano 5 Października 2013 Witam Panowie :hi:słuchajcie sprawa jest ktoś by chciał takie zegary ? Jest opcja zrobienia takiego podświetlania jak w polifcie do polifta ktoś by sie pisał? Koszt około 40 zł + dojazd i chodziłoby o sobotę za tydzień
Rekomendowane odpowiedzi