PatrykB Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Solska: Biopaliwa nie znikną - grupy interesów są silniejsze niż konsumenci - GP GazetaPrawna - Gazeta Prawna - partner pracodawcy, narzędzie specjalisty otwieramy klapkę wlewu paliwa, widzimy napis NO BIODIESEL, po czym ładujemy najwięcej tego syfu w Europie, bo aż 7%... nie ma się co dziwić tylu awariom wtrysków w Polsce
Rafi78 Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 dlatego niektórzy twierdzą, że warto kupować wachę od ruskich tam ekologię maja w d*pie i te całe bio-paliwa...
PatrykB Opublikowano 1 Października 2012 Autor Opublikowano 1 Października 2012 najgorsze jest to, że nawet w paliwach z dodatkami typu verva itp. jako baza jest stosowany ten ON z bio
krzysparco Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 ja zawsze w 90% jak mialem diesle lalem paliwo z UA i nigdy naprawde nigdy problemow tej zimy mialem starsze auto chwile 2,5TDS nowoczesne diesle staly a ja mialem zalana ON z UA i co zapalilo odrazu bez problmow poniewaz nie wytracala sie parafina widzilem to po tam jak mailem w plastkiwej butelce troche ON z UA na polu ...
Rafi78 Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 No coś w tym jest co pisałem
Rekomendowane odpowiedzi