ALT998 Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Może ktoś mnie nakieruje na posta lub powie czy założenie dwururki od np AVJ przejdzie bez większej rzeźby do mojego ALT?
Wandej Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Bedzie git tylko musisz od fwd szukać bo od quattro jest troszkę inny Jak masz taki na oku gdzieś to bierz i będzie tylko trzeba połaczyć przed środkowym tłumikiem z tą rurą od kata:wink:
ALT998 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Opublikowano 1 Października 2012 a wieszaki są z obu stron czy trzeba kombinować? bo szczerze nie zaglądałem. Mam kolegów co rozbierają na części małysze i paski tak więc różne rzeczy mają.
Wandej Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 a wieszaki są z obu stron czy trzeba kombinować? bo szczerze nie zaglądałem. Mam kolegów co rozbierają na części małysze i paski tak więc różne rzeczy mają. Nie ma z prawej strony wieszaka. Ale są śruby żeby go przykręcić Więc najlepiej jakbyś miał z uchwytem do przykręcenia do karoserii ten wieszak.
grzes1150 Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 widziałem na allegro całe wydechy z wieszakami ---------- Post dopisany at 19:56 ---------- Poprzedni post napisany at 19:55 ---------- do tego dokładka pod wydech na 2 strony i jakieś tam osłony termiczne
Wandej Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 widziałem na allegro całe wydechy z wieszakami ---------- Post dopisany at 19:56 ---------- Poprzedni post napisany at 19:55 ---------- do tego dokładka pod wydech na 2 strony i jakieś tam osłony termiczne Osłony nie są konieczne:wink: U mnie się nic nie dzieje bo tłumiki mam małe i nisko wiszą w sumie:wink:
darkle Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 A zbiornik paliwa nie jest inny a 1,8T? Też nad takim modem myślałem bo środkowy tłumik mi się kończy
Rekomendowane odpowiedzi